2013. február 15., péntek

Ötzi sztori 6 (avagy még egy kör a pálinkáért)

Még Ausztriában írtam róla (itt), hogy E., akinél dolgozom, hogy issza a teát. Aztán az is kiderült, hogy de az milyen finom jó kis magyar pálinkával! Annyiszor elmondta ezt E., hogy hamar vettem a lapot és elhatároztam, szerzek itthon jó kis magyar pálinkát és viszek neki ajándékba.
Riasztottam is M-t, akinek rengeteg ismerőse és szuper kapcsolatai (is) vannak, aki szólt is 1-2 emberkének. Így sikerült több liternyi nedűt összehozni, ami nem baj, mert szeretnék én még sokáig E-hez járni dolgozni, és nem venném a szívemre, ha azt az unalomig egyszerű teát kellene kortyolgatnia :)
Az első adag pálesz egy része (a jó kis magyar műanyag kupaknak köszönhetően) M. táskájában landolt, de így leaglább fertőtlenített tasekkal indulhatott munkába ;)
Ma én autóztam kicsit a másik adagért. Boldogan nyugtáztam, hogy fém kupakkal zárták le, de azért biztonságba és függőlegesbe helyeztem a csomagtartóban.
Én akkora nagy ivó vagyok, hogy a fél liter pálinka, amit még 2008-ban vettem, már csak negyed liter. Egyszer használtam fogöblögetésre, a többi meg elpárolgott :)
Megyek, kiteregetek, de előtte még odarakom a pálinkát a készülő kinti csomagomhoz. hadd örüljön E.! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése