2021. október 14., csütörtök

Műtét előtti nap


A műtét előtti nap teljes menüje:

reggelire 1 tasak hashajtó por+3 liter víz,
uzsonnára 1 tasak hashajtó por+3 liter víz. 😂😶

Tegnap 2 liter vizet sikerült egész nap leerőszakolnom a diétám mellé, megfordult a fejemben, hogy akkor ma hogy fog menni a 6 liter?! Aztán el is döntöttem: most ez a dolgom, ezt meg kell inni, kérdés nincs.

A hashajtó por első adagján vagyok túl (kora délután van). Eddig semmilyen görcsöt nem okozott. Az első adag megivása után 3/4 órával már el is foglaltam a lakás legkisebb részét, és a mellette lévő konyhánál messzebb nem volt célszerű letáborozni. 😌😶 A por csodálatosan tette (teszi) a dolgát, olyan 15-ször. Én meg csak ittam (iszom) rá a vizet és a sót. Délelőtt 10-kor már éreztem, hogy gyengít is rendesen, le kellett feküdnöm, majd még egyszer, és a képzeletbeli ebéd után is aludtam egyet. Egy mellékhatása van eddig: jég hideg vagyok, úgy érzem, megvesz az isten hidege. Na erre is jó az ágyikó. Szinte mármit meg tudnék enni. Ugye egy hete már eleve műtét előtti diétán vagyok, tegnap este ehettem utoljára (finom, naagyon finom húsleves leve volt főtt krumplival, itt is köszönöm K-nek), ma már egy falatot sem ehettem és holnap sem szabad. Emellett a beleimben tanyázó mindenféle maradékot, amiből még felszívhatnának némi tápanyagot a bélbolyhaim, kipucoltam. Szóval már elkezdtem fejben összegyűjteni, mi mindent fogok (meg)enni a műtét után, amint csak lehet. Komoly lista, de szép sorban majd meg is (t)eszem! 😁😇

Vár az uzsonna. 😂 Ha lesz még erőm, este jelentkezem itt, frissítéssel.

.......

Este negyed 9.
A második adag por után sem voltak görcsök, a hashajtó csodaszépen végezte a dolgát. A rengeteg víztől akváriumnak érzem magam. És roppant éhes vagyok. Meg fáradt. Legyengített annyira ez a nap, hogy nincs energiám idegeskedni, és ez jó. :) Holnap ilyenkor már nagy valószínűséggel túl leszek a műtéten. Amint tudok, jelentkezem.
Addig is szívből köszönöm mindenkinek, akik eddig is segítettek, támogattak, lelkiekben velem vannak. :)