2014. április 12., szombat

Út a cél felé / 19-20. nap (Ausztria)

3. heti étrend itt
3. heti edzésterv itt
Facebook oldal itt

19. nap (04.11., Ausztria)


Reggeli: 2 tojás, sonka, paprika, kávé.
Tízórai: fél alma.
Ebéd: zöldség krémleves, saláta.
Edzés: PMS, képtelen voltam megmozdulni.
Uzsonna: répa, 6 mogyoróvajas pufi.
Vacsora: rántotta, saláta.
20. nap (04.12., Ausztria)

Átalakítottam a hétvégére tervezett menüt.

Reggeli: 50g zabkása vízzel főzve, 1 adag fehérjepor, 1 banán, fahéj.
Tízórai: -
Ebéd: sült hús, főtt brokkoli, 1 ek házi cékla, 3 pufi rizs, saláta; és előtte kevés zöldség krémleves.Edzés nem volt. Mivel a belső női szerveim azt játszották, hogy menten le akarnak szakadni, aludtam egyet.

Uzsonna: 1 tonhal konzerv, jégsaláta vöröshagymával, kis uborkával, 3 pufi. És a szokásos napi 1 répa.


Délután 1 óra séta.

 Vacsora: 2 tojás, 1 tojásfehérje, saláta (jégsaláta, vöröshagyma, tökmagolaj).


(1246 kcal, 100g F, 133g CH, 33g zsír)

Egész nap ilyen áprilisi idő volt: esett és sütött a nap, avagy nem esett és nem sütött a nap...


Még 1 nap ;)

Bölcs: ideál

 "Az életet úgy is el lehet képzelni, hogy itt állok és millió labda jön felém. Vannak kék labdák, piros labdák, fehér labdák, fekete labdák - mindenféle színű labdák repülnek felém. Ha van egy ideálom, akkor az olyan, mintha azt mondanám, hogy nekem fekete labdák kellenek. És akkor hiába jön felém mindenféle labda, egyik sem kell, várom a fekete labdákat, és káromkodom, hogy olyan kevés fekete labda van, sohasem jön fekete labda. De már elment mellettem egy piros, amit elkaphattam volna, tizenöt sárga meg rózsaszín, meg mindenféle, nekem azonban nem kellenek, mert én olyan ember vagyok, aki feketére vágyik. Tehát, ha az embernek van egy ideálja, akkor történhet vele bármilyen dolog, ő elsétál mellettük. Észre sem veszi az ilyen kegyeket, mert van egy eszméje, van egy elképzelése arról, hogy neki mi kell, és ki ő, és közben elveszíti azt, amije éppen van, mert valami másért küszködik."

(Feldmár A.)

Feldmár az ideálokról: "Az életet úgy is el lehet képzelni, hogy itt állok és millió labda jön felém. Vannak kék labdák, piros labdák, fehér labdák, fekete labdák - mindenféle színű labdák repülnek felém. Ha van egy ideálom, akkor az olyan, mintha azt mondanám, hogy nekem fekete labdák kellenek. És akkor hiába jön felém mindenféle labda, egyik sem kell, várom a fekete labdákat, és káromkodom, hogy olyan kevés fekete labda van, sohasem jön fekete labda. De már elment mellettem egy piros, amit elkaphattam volna, tizenöt sárga meg rózsaszín, meg mindenféle, nekem azonban nem kellenek, mert én olyan ember vagyok, aki feketére vágyik. Tehát, ha az embernek van egy ideálja, akkor történhet vele bármilyen dolog, ő elsétál mellettük. Észre sem veszi az ilyen kegyeket, mert van egy eszméje, van egy elképzelése arról, hogy neki mi kell, és ki ő, és közben elveszíti azt, amije éppen van, mert valami másért küszködik."

Motiváció