2015. augusztus 25., kedd

Csak úgy





"Párhuzamosan élsz... önmagaddal. Minden nap felkelsz, elkészíted a reggelit, felöltözöl, munkába indulsz. Dolgozol, bevásárolsz, mosol, főzöl, takarítasz. Gyermeket nevelsz. Minden nap ugyanazt, minden nap ugyanúgy. Unalmasan, belefásulva. És álmodozva. Mert van egy másik életed. Amit sokan észre sem vesznek talán. De a tiéd az is. Sőt, igazán az a tiéd. Álmaiddal, vágyaiddal, érzéseiddel. Időnként, titkos szobádban előveszed féltve őrzött álomkabátodat, magadra veszed, és álmodsz. Álmodod azt az életet, amit élhetnél is."


Csitáry-Hock Tamás


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Hétfő, kedd (Au. 14/8-9.)


HÉTFŐ



Mozgás:

 du: 3 km tempós séta



Reggeli: 1 vajas piskóta, kávé zsírral.


Ebéd: sült kolbász, sült sajt, 2 ek zsír, cékla


Vacsora: gombás csirke, saláta, rántotta (1 tojás, 2 ek zsír)



KEDD



Mozgás:

 du. 3 km tempós séta

Reggeli: 1 vajas szezám kenyér (félbevágva, megpirítva), kávé (1 ek) zsírral 


Ebéd: rántotta (2 tojás, 2 ek zsír), 2 szelet sajt, 4 szelet sonka, 1 vajas kenyér (ld. reggeli), cékla


Vacsora: sült gomba, rántotta (1 tojás, 2 ek zsír), saláta


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Bölcs

Sajna csak így tudom ide betenni, de érdemes címsorba másolni és megnézni:

https://vimeo.com/52742195#embed

Hús-vér motiváció 48



"3 éve nyáron ücsörögtem egy céges tréningünkön, ahol elhívtak egy motivációs előadót, aki mint kiderült a világ egyik leghíresebb hosszútávú triatlonistája. Én ott ültem 171 kilósan, és megfogadtam, hogy 2 évre rá én is Ironman leszek.

Az ironman távja 3800 méter úszás, 180 km kerékpározás és utána 42,2 km futás. Mindezt egymás után rögtön, rövid átöltözést követően a versenyszámok között.

Elképzelni sem tudtam, hogy hogyan fogom ezt teljesíteni, hiszen 171 kilósan 50 métert nem bírtam futni a busz után. De elhittem, lett egy hatalmas nagy cél, és elkezdtem érte dolgozni.

Sikerült, tavaly Ironman lettem, megcsináltam :)
Sőt, most szombaton újra megcsináltam, ismét célba értem, ezúttal a hőségriadót leküzdve, és ráadásul több, mint fél órával rövidebb idő alatt.

Az út során elvesztettem kb 50 kilót, és rengeteg nagyon jó barátra leltem rá. Egyikük az olimpiai- és világbajnok ökölvívó, Kokó, aki írt rólam és a sztorimról egy cikket tavaly a Presztizs Sport nevű magazinba. Ennek a linkje, ha el szeretnétek olvasni: https://drive.google.com/…/0B3sv4qjFeYGXVHUxUnV3UU5Vb…/view…

Mindenkinek azt tudom javasolni, hogy induljatok el, sportoljatok, és legyen egy olyan célotok, amiért VALÓBAN megcsináljátok, amit eldöntöttetek." 

Hajrá mindenkinek! :) " Koór Béla



Hús-vér motiváció 1-44 itt

45 itt

46 itt

47 itt
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha