2015. április 17., péntek

Kiegészítés a BBG programhoz (étkezés, vacsora, Kayla Itsines)



















forrás: pinterest

13 hetes edzéstipp otthonra (Kayla Itsines) itt

Kiegészítés (edzéstippek, nyújtás...) itt

Egy hetes menüterv (BBG, Kayla Itsines) itt


Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Megjegyzéses 14

(1. rész itt)
(2. rész itt)
(3. rész itt)
(4. rész itt)
(5. rész itt)
(6. rész itt)
(7. rész itt)
(8. rész itt)
(9. rész itt)
(10. rész itt)
(11. rész itt)
(12. rész itt)
(13. rész itt)

A doktornő nagyon kedves, türelmes volt, de kegyetlenül tisztán a vesémbe látott és nagyon határozott, célzott, sokszor költői kérdéseket tett fel továbbra is, amikből tudtam, mit kell tennem. Sőt azt is megmondta: készüljek fel, mert ez még egy istenes állapot, amiben most vagyok. Ahogy haladunk, lesz ez ennél még sokkal fájóbb, sokkal elviselhetetlenebb is, de ebben ő majd fog tudni segíteni. Viszont az oda vezető utat nekem, egyedül kell megtennem. És -ha összeszedem a még megmaradt józan eszemet, a bátorságomat, mindazokat a jó tulajdonságaimat, amiket nagyon nehéz önmagamban felfedeznem- mivel nincs más járható út, össze tudom érinteni a piros cipellőmet, és elindulhatok a sárga úton. És eljuthatok Ózhoz, hogy aztán hazataláljak.



Ekkor már hetente kétszer jártam Dr S-hez. A bankszámlám sipítozott, de ez volt az egyetlen kapaszkodóm és én olyan erősen szorítottam, mintha sosem akarnám elengedni. Ahogy akkoriban éreztem magam, ahhoz volt hasonlítható, mint amikor egy harctér kellős közepén egy lövészárokban vagyok, csupa sár, zúgnak el a fölöttünk lévő füst felhőkön túl a repülők, hullanak a bombák, dörögnek a fegyverek, én egy puskacsőbe kapaszkodom, ahogy alólunk tűnik el a föld, a csövet Dr S. tartja és szintén sáros arccal rám néz, tartja a csövet, a hatalmas hangzavarban erősen artikulálva kérdez, én pedig eldönthetem, hogy válaszolok-e, fogom-e tovább a puskacsövet, vagy elengedem és eltűnök a mélyben... 

Dr S. egy külsős szakértőről kért rólam egy átfogó vizsgálatot. A hónap végére el is készült az elemzés. Amit átéltem, amíg felolvasta, rosszabb volt, mint egy horror regény. Stephen King is megirigyelhette volna a felolvasást, kiváló alany lettem volna egy könyvéhez. Mintha nem is rólam lett volna szó. Mert ez nem lehetek én. Tiltakoztam magamban a felolvasás alatt, miközben pontosan tudtam: minden egyes szó igaz, minden átkozott megállapítás rólam szól, én vagyok. 

Mintha nem volna elég, ahogy a lelki hegyoldalamon csúszok egyre lejjebb a végeláthatatlan mélység felé, mintha nem lettek volna eddig is fájdalmasak, kínzóak a megbeszéléseink, mintha nem törtem volna végleg össze a rólam hallott dolgok miatt, Dr S. feltett egy kérdést: 

„Találkozott G-ral?” 

Habár megígértem magamnak és az első ülésen Dr S-nek is, hogy őszinte leszek magammal is és vele is, ez a kérdés tőr volt az amúgy is ezer sebtől vérző lelkembe. Mert megígértem a doktornőnek, hogy véget vetek a találkozásoknak, mégsem tettem, mert nem tudtam megtenni. Nem hazudtam. Megmondtam az igazat. És ha lehet, még szörnyebben éreztem magam. 

„Ugye tudja, hogy nem úszhatja meg azt a fájdalmat, ami a változással, változtatással jár?” 

Persze, hogy féltem. De elsősorban nem a fájdalomtól, hanem a változtatástól, a változástól. Attól, hogy el kell hagynom az ügyesen kigondolt rózsaszín köd-világomat. És attól, hogy egyedül maradok. Hiszen olyan jó páros voltunk! Mi ketten bármire képesek voltunk, az élet apró dolgaiban nagyon jól kiegészítettük egymást. És akkor még azt hittem, ez csak így működik: csak vele, csak ketten. Azt hittem, hogy ha egyedül maradok, az azt jelenti: örökre egyedül leszek és én magamban nem vagyok képes eligazodni a világban, képtelen vagyok a legapróbb dolgokra is. Nem voltam képes és nem voltam hajlandó tovább látni az orromnál, csak a múltbéli rossz dolgokat ismételgettem, arra nem gondoltam: mennyi mindenen keresztülmentem már, milyen sok dolgot érem el önerőből, egyedül, hogy ehhez erő kellett, kitartás és bizalom önmagamban, a saját magamba vetett hit, amit most teljesen elvesztettem. 

Nem bíztam magamban, nem voltam hajlandó felelősséget vállani magamért, a tetteimért.

(...)

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Freeletics: Climbers




Freeletics: Burpees itt

Freeletics: Squats itt

Freeletics: Push-up itt

Freeletics: Situp itt

Freeletics: Climbers itt

Freeletics: Stretching itt

Freeletics: Warm up (Bemelegítés) itt

1. hét itt

2. hét itt

3. hét itt

4. hét itt

5. hét itt

6. hét itt

7. hét itt

8. hét itt

9. hét itt

10. hét itt

11. hét itt

12. hét itt

13. hét itt

14. hét itt

15. hét itt

15 hetes program itt



Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Motiváció



Facebook oldal: Boszorkánykonyha