2014. április 2., szerda

Út a cél felé / 10. nap (Ausztria)

1. heti edzésterv itt
1. heti étkezési terv itt
Összefoglaló: 1. hét itt

2. heti menü itt
2. heti edzésterv itt

Facebook oldal itt

Edzés: reggel 1 óra aerob. Lett volna egy délutáni láb is, de olyan embertelenül fáradt voltam, hogy okosabbnak láttam bedőlni az ágyba. Aludtam is a délutáni műszakkezdésig.

Reggeli: 2 tojás, 2 szelet pulykamell sonka egyben sütve; 80g tonhal; uborka, retek, tea.



Tízórai: 2 kiwi lett volna, de nem volt rá időm, így hozzácsaptam az uzsonnához.

Ebéd: sült hús, saláta (jégsaláta, 1 szelet paprika, 1 retek, vöröshagyma, 5 oliva bogyó, tökmagolaj).



Uzsonna1: 1 sárgarépa, 10-10 perc napozás, 1 banán.

Uzsonna2: 2 kiwi, fehérjeturmix.

Aztán másfél óra vásárlással egybekötött séta. Szuper volt, mert rá tudtam beszélni E-t, hogy menjünk a papírbolt felé. Szükségem volt ugyanis egy füzetre. A Napi örömök bejegyzésben is szó volt róla, hogy augusztusban kezdtem egy füzetet (kicsi spirál füzet), amolyan motivációként, amiben feljegyeztem a napi evés-ivás-mozgás dolgaimat és csodaszépen figyelemmel kísérhető a változás. Na már most ez a füzet csodák csodájára akkorra telt be, amikorra elértem a célomat. Az Út a cél felé, azaz a mostani programnak is szerettem volna egy ilyen füzetkét, hogy amire betelik, nagyot léphessek a célhoz vezető úton. Lehet, hogy butaságnak tűnnek ezek a dolgok vagy amolyan tipikus női hülyeségnek, mégis azt vallom: magunkat kell motiválnunk, mert ez rengeteget segít. Nem mellesleg én nagyon jól haladok ;-) Szóval itt, E-nél a két hét alatt van idő az adminisztrációra, így bemásolom az újba az Út a cél felé 1. hetét, ami már letelt, és ebben fogom vezetni a további dolgaimat.



Vacsora: ld. ebéd.

+1: 2 főtt tojás (isteni volt :-) )

Folyadék: 1.5 liter víz.

Ma korán megyek olvasni (Háború és béke IV. kötet) és aludni, holnap reggel jelenésem van az edzőteremben: a fürdőszobában ;-)

Napi örömök

Igazán nyugodtan telik a nap.

Mesés, ahogy az áprilisi nap fénye beszűrődik a házba.





Igazán finomakat ettem ma is (és a vacsora és a +1 étkezés még hátravan).


Amikor 2013. augusztusában elkezdtem az Új fejezet nevű testzsír-csökkentő programomat, vettem még itt kint egy kis méretű füzetet, amolyan motivációként. Azt mondtam: amire ez a füzet betelik, el kell érnem a célt. És láss csodát: pár lap maradt üresen és az egyik álmom valóra vált.


Ma sikerült E-t rábeszélnem, hogy menjünk az a bolt felé, mert eldöntöttem: új füzetet kezdek az Út a cél felé programnak is. Kaptam ugyanolyt, csak más színben. :) Ha az első részhez elég volt egy füzet, kábé fél év, akkor ehhez is jó lesz: ebbe is kábé fél év feljegyzései kerülnek majd, azaz annyi idő múlva már biztosan határozottan változni fog az alakom. Már előre örülök neki :)


Csönd van, énekelnek a madarak.

Igazán szép ez a nap :)

Motiváció

Reggel 3/4 6. Az első pillanatban nem tudtam, miért csörög a vekker, hiszen aludhatnék akár 7-ig is. De a második pillanatban már tudtam: edzés van.
Ennyi az egész: döntés. És cselekvés.
Megyek.