2014. január 29., szerda

94. nap

Ez a gázos dolog jól felborította a konyhai dolgokat, de azért nem állt meg az élet, és minden jó, ha jó a vége ;)
 
Reggeli: 1 banán, 1 mogyoróvajas lenmagos toast kenyér. Így végre elfogyott a mogyoróvaj. Nem dobtam ki, ami mini mennyiség még volt benne, bár az emésztőrendszerem szerint jobb lett volna ;)
 
 
Édösanyám befestette és levágta a hajam :-)
 
 
Aztán dobozoltunk. Ja, tiszta 'tóték'.
 

 
Ilyen állapotban leledzik a lakás.
 
 
 
 
Mivel gáz volt, azaz nem volt használható tűzhelyem, K. meghívott minket egy menüre.
 
Ebéd: csontleves májgombóccal, mandulás-brokkolis csirkemell.
 
Amikor kicsi voltam és turkáltam az ételben vagy vizsgálgattam, anyu mindig azt mondta: ne analizáld, egyél! Finom volt, és nem analizáltam (csak magamban), ettem.

 
Mivel az étteremhez közel volt a Duna, lementünk, megnéztük, milyen télen.






 
 
Anyu hazautazott, és este telefonált a főbérlő: hozzák a másik tűzhelyet.
 
És: tádááámmmm!

 
 
Fura ez a költözős helyzet. Hogy fél lábbal itt vagyok, fél lábbal ott; az osztrák cuccom fele már bepakolva (mert hogy hétfőn újra indulok  ki), a kaja van még vissza meg a lábbelik; jövés-menés van; hogy ami elromolhat, el is romlik, de hamar van rá megoldás. És fura, hogy mindezeken nem aggodalmaskodom, nem parázok, hanem elfogadom, hogy most ez van, és nem kapok hideglelést akkor sem, ha nem minden a terv szerint alakul. Jókat nevetek magamon, hogy semmit nem találok, és nagyon örülök, hogy nem vagyok az a mindent-megőrzök és jaj-mindent-megveszek-akkor-is-ha-tudom-hogy-sose-fogom-használni típusú shopaholista. Hiszem még így is rengeteg cuccom van, és ez igazán most látszik, amikor minden egyes dolgot kézbe kell venni, csomagolni, dobozolni. És ha hiszitek, ha nem, annak is örülök, hogy saját bútoraim listája egyetlen székből áll. Viszont ez a szék nagyapai örökség, gyönyörű olajzöld, fa vázzal, kézzel szőtt ülőrésszel. Meseszép.
 
Még 4 napom van a kiutazásig. A pakolás közben találtam fonalat, megkerestem hozzá a horgolótűmet, és be is kerültek szépen a kinti csomagomba. Igaz, hogy pár óra alatt képes vagyok meghorgolni egy sapkát, de majd lassú leszek E-nél, ha meg gyorsan elkészül, visszabontom, és akár naponta készülhet egy új sapec :))
 
 
 

 

93. nap

Edzés (reggel)


1. bemelegítés

2. (6 kör, pihenő nélkül)

- ugrálókötél 30
- térdfelhúzás padon ülve 10
- taposás 1p
- támadóállásból térdhúzás bal 10
- ue. jobb 10
- fej fölé emelés súly 6
- oldalemelés súly 6
- bicepsz súly 6

3. nyújtás

Reggeli: 2 sonkás-sajtos lenmag toast, savanyú ubi, tea.

 
Ebéd: gombaleves, sült csirke, spárga. És fél adag túrós-bogyós gyümis arilepény.



 
Uzsonna: 1 banán, 1 mogyoróvajas lenmag toast.


Anyu jött ma vendégségbe. :)
 
Majd késő délután meglátogattuk unokaöcséméket Pécsett. Az ő kutyusuk Totó, az én kis "keresztlányom". Imádom a kutyákat (is), és Totó egy igazán jólnevelt, okos kis lény.


 
Totesz a kedvenc labdájával:
 

 
:-)


 
 
 
Kint volt a gázszerelő is, egyetlen szót mondott: kuka.
 
 

Le is kötötte a gázpalackról a tűzhelyet, hogy még véletlenül se használjuk. Elvileg csütörtökön hoz a főbérlő egy másik tűzhelyet...