2015. szeptember 27., vasárnap

Vasárnap, Ausztria 14/14., Knittelfeld utolsó nap

 Felmondtam :)


Volt előzmény, pár napja írtam. Hirtelen 3 év elégedettség után unalmas lettem, motiválatlan, blabla. Kellett pár nap, amíg átgondoltam a dolgot, aztán úgy döntöttem, nem hagyom, hogy majd a körülmények befolyásolásával sodródjon tovább a dolog, hanem döntöttem. Ma este felmondtam. (Ami érdekes: a dolognak nem sok köze van E-hez.)

Amikor E-t sétálni vittem késő délután, már tudtam, hogy ezek búcsú fotók lesznek.





Hálásan köszönöm, hogy itt dolgozhattam majdnem kerek három évig, hogy megismerhettem ezt a családot. Sokat tanultam itt, köszönöm.

Hálásan köszönöm az itteni városlakóknak, hogy mindig nagyon kedvesek voltak velem.

Hálás vagyok, amiért az itteni Penny dolgozókkal mindig lehetett pár szót váltani, hogy mindig segítettek.

Nem tudok elég hálás lenni azért, hogy ilyen meseszép környezetben dolgozhattam. A hegyek, az erdők itt mind a barátaim lettek, a látványukkal akkor sem tudnék betelni, ha még 20 évig itt lennék.

Hálás vagyok a sok-sok remek kolleganőért, akiket megismerhettem az utazások alkalmával.

Hálásan köszönöm, hogy A. és R. volt a váltótársam, nagyszerű emberek, érdekes egyéniségek.

Hálás vagyok azért, hogy ilyen hatalmas és szép lakosztályom volt E-nél, külön fürdőszobával, konyhával, kilátással a csodás hegyekre.

Nagyon köszönöm, hogy még ilyen két hetes váltásokban is sikerült itt kint rendesen ennem, hogy volt egy fürdőszobám, amit edzőteremként is használhattam.

Hálásan köszönöm az összes itteni nehézséget, bonyodalmat, a nyugalmas és zavartabb időszakokat is, sokat formáltak rajtam.

Habár nem úgy készültem, hogy felmondok, nem az volt a terv, hogy egyszerre minden, a 3 év alatt idehordott kütyümet hazaviszem, mégis mindent becsomagoltam. Köszönöm, hogy sikerült, nem volt kis mutatvány. Remélem, a sofőr jó erőben van, mert a piros táskámat én speciel megmozdítani sem tudom :)

Holnap reggel akkor hát go home!

R: 2 vajas kenyér, kávé
E: zöldség, sajt, sonka, rántotta, saláta, bogyós gyümölcs+cocomas
V: 1 vajas kenyér, tea
Mozgás: 2 km séta