2016. június 20., hétfő

2016-ban 2016 km/12. heti összefoglaló


1. heti összefoglaló itt

2. heti összefoglaló itt

3. heti összefoglaló itt
4. heti összefoglaló itt
5. heti összefoglaló itt
6. heti összefoglaló itt
7. heti összefoglaló itt
8. heti összefoglaló itt
9. heti összefoglaló itt
10. heti összefoglaló itt
11. heti összefoglaló itt

12. hét:



2016. áprilisában elhatároztam, hogy lefutok-gyaloglok 2016 km-t. 
A januári 100, a februári 102, a márciusi 125, az áprilisi 222, a májusi 159 km után júniusban eddig megvan 140 km.

Ha egy nap több órából állna, mint amennyiből áll, valószínűleg többet futnék, mert többet is tudnék pihenni. De mivel a 24 az minden nap 24, és dolgozom is, annyi futás van egy nap, amennyi belefér. És a lábamra is figyelnem kell, még mindig nem százas, semmiképp nem szeretném túlerőltetni. 
Vannak napok, amikor nekiindulok, hogy na, akkor ma egy nagyot futok, de elkezd fájni az a bizonyos far-tájék, van, amikor úgy érzem: ma ebből kevéske futás lesz, és mégis jól megy, alig tudom abbahagyni.
A futást igyekszem reggelre időzíteni, nyár van, tuti, hogy nem ezer fokban és tűző napon indulok el. A munkabeosztásom változó, egyelőre leginkább nyitós voltam, ilyenkor a fél nyolcas munkakezdés előtt nem nagyon fér bele egy nagyobb futás, a héten egyszer késő este lett belőle, akkor már nem volt kánikula.
Két nap van hosszabb táv, két nap csak gyaloglás, az utóbbi inkább pihenés, amikor mégis van bizonyos terhelés, gyűlnek a kilométerek is, de alapból nem erőltetek semmit.
Kb két hete mondta fel a futócipőm a szolgálatot. Lejött a talpa. Megragasztotta a cipész (hölgy!), de ha a talpa bírná is még egy darabig, a felsőrész már januárban foszlásnak indult, hamarosan az is megadja magát. Sz. és M. nagylelkűen és térítésmentesen elpostázta nekem egy-egy már nem használt futócipőjét, így a hárommal, felváltva használva őket, kihúzom addig, amíg lehetőségem lesz új beszerzésére. (Hálásan köszönöm újra!)


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha