2022. augusztus 10., szerda

Egyszer régen, egy távoli galaxisban...

Annyira gyorsan megy az idő, hogy nem bírom követni. Magamat sem. A naptárba régóta nem jegyzetelem, mikor hol voltam, a blogot is ritkán írom, így nem tudok visszanézni az emlékekre. Amire emlékszem, jó, amire nem, az úgy jó.

Nyáron voltam kétszer moziban, azt hiszem, nem írtam.

Top gun. Nem Tom Cruise miatt. 😂 Hanem mert imádom a repülőket, ez pedig egy klassz repülős film. Simán lehetett volna 3D-s, de anélkül is nagyon jó volt. Igazi holivúdi sztori, rengeteg röpcsis jelenet, felvétel, izgalom, hepiend. Aki látta az eredeti filmet, annak is, és aki nem, annak is szuper kikapcsolódás.

Minions- Gru színre lép. Egy Minions filmet sem láttam még. Ennek az előzetesét a Top gun előtt láttuk és eldöntöttük, hogy megnézzük. Még életemben nem ettem-ittam moziban, de erre a filmre (ami 3D-s volt) vettünk kukoricát és kólát, ezt is ki kellett próbálni. 😁 Nagyon cuki film volt, jó poénokkal, mindenkinek ajánlom, aki szeretne sokat nevetni.

Tegnap Kaposvár, Virágfürdő. Kaposváron sem jártam még, ebben a fürdőben sem. De tudom ajánlani, klassz a strand, tágas, nagyok a medencék, nagy a tér, van több csúszda, vannak ingyenes nyugágyak, sok büfé, sok segítőkész alkalmazott, étterem (ahol még bambi menü is kapható). Nekem egyetlen negatívum a szörnyen hangos, folyamatos rádió volt, de hát öregszem... 😆 (A telefont be sem vittem, nem is fotóztam. Kis virtuális detox.)

Vacsora.


Reggeli után Cafe Frei Kaposváron (ott is klassz hely), csak egy koffeinmentes Kubai eszpresszó (nagyon finom!), haza Hőgyész felé, beugró anyuhoz. Délután haza Mohácsra. (A kaposvári kiruccanás sem történhetett volna meg M. nélkül, köszönöm!)

Holnap is utazás/utaztatás, pénteken itthon sok dolog, szombat-vasárnap A-val, húgommal és L-val A-nál, ha minden jól megy, aztán hétfőtől egy nagy terv, hogy sikerül-e megvalósítani, az függ még egy-két dologtól, de majd igyekszem "tudósítani". Utána való héttől pedig munka- na ez is néhány dolog függvénye, de ne szaladjunk ennyire előre.