2016. szeptember 29., csütörtök

:)


A német fordítás se kutya. ;)

Csütörtök

Reggeli torna: futás + súlyzós
E: bébispenót, lazac, rántotta (2 tojás, 2 kanál zsír)
Délutáni mozgás: kis séta + 20 perces edzések/1.
Délután: marék mandula
V: bébispenót, lazac, rántotta (2 tojás, 2 kanál zsír), vajon párolt zöldbab

Mozgás: 11 km



Szuper jól haladtam ma is a megtervezett dolgokkal. Persze közben jutott még eszembe egy s más, ma el is kezdtem intézni, remélem, holnapra sikerül befejeznem (hivatali ügyintézés, nyomtatvány...).

A délutáni mozgást holnapra is beterveztem, tényleg kikapcsolódásként, ma nagyon jólesett, ha holnap elmarad, no problemo, de a testemet lassan igyekszem emlékeztetni arra, hogy nem ilyen kis puhány zsírpundingocska, hanem igenis erős, szívós, és igenis elbír az öt kilósnál jóval nagyobb súlyokkal is.

Vannak dolgok, amikhez ülnöm kell, ekkor szoktam nézni a napi filmemet. Vagy pl. mosogatás-konyhában pakolás közben is tudom nézni. Ma kitaláltam, hogy a filmek legalább a felét eredeti nyelven fogom nézni. Ma a Szupercellát választottam, és az angollal meg is gyűlt a bajom: Stallonet csak én nem értem?

És olyan izgi, hogy a 2016-ból már csak négyszázvalahány kilométer futika van hátra. :)


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Megfontolásra: glutén- és laktózmentes kenyér




Az én kenyerem:


(Recept itt.)

Mindenki azt eszik, amit akar. A tapasztalatom az, hogy nem mindenki tudja, mit eszik. Nekem is időbe, olvasásba, tanulásba került, amire észrevettem, hogy van egy címke az élelmiszerek(nek nevezett dolgok) csomagolásán, ami tartalmazza az összetevőiket. Időbe telt, mire ezeket el is olvastam. Sok tanulás után értettem meg, mik ezek az összetevők. És hogy sokuknak semmi közük az ételhez, a táplálékhoz, a tápanyaghoz, a természethez, az élethez. 

Nem beszélek rá senkit, hogy olvassa a címkéket, hogy kérdezzen, tanuljon, vagy hogy süsse saját maga a kenyerét. Hiszen mindenki úgy él, ahogy szeretne. Én csak saját tapasztalatból tudom, hogy érdemes olvasni, érdemes tanulni, érdemes figyelni. A fogyasztói társadalomnak nem az az érdeke, hogy egészségesek legyünk. Senki nem fog helyettünk odafigyelni saját magunkra.


Kenyér receptek (gyűjtemény) itt


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha


Motiváció


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Motiváció


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha