2017. november 13., hétfő

Mocorgó ✅ és hétfő

Nem véletlenül posztolgatom az alvós képeket, tényleg mormota üzemmódba kapcsoltam. Bármikor tudnék aludni, és kerüljek este akármilyen korán is ágyba, reggel képtelenség lelket vernem magamba. Hétvégén, ha tehetem, és természetes ébredéssel kelek, elalszom nyolcig, fél kilencig is. Ma hétig aludtam. És mivel hétkor kell indulnom dolgozni, ez azt is jelenti, hogy elaludtam. Nem emlékszem, lenyomtam-e a fél 6-ra húzott vekkert, vagy hogy beállítottam-e, hogy visszaaludtam-e. A lényeg a lényeg: 7 múlt, amikor az órára néztem reggel. Mivel eleve óriási késésben voltam, azt kapásból elhatároztam, hogy nem fogok kapkodni. Sorra vettem a legszükségesebb tennivalókat (öltözés, kocsikulcs, valami kaja), aztán indultam. Sokkal gyorsabban vezettem a szokásosnál, de nem őrültködtem, hiszen esett az eső, a mezőgazdasági gépek által az útra hordott föld miatt pedig csúszott is az út. Roppant csisszesen, de odaértem, nem késtem el. Csak kávém nem volt, csak ebédet nem tettem, csak nem volt időm megenni a reggelit, és egész délelőtt csak kóvályogtam, nem tudtam 100 %-ra összeszedni magam.

Furcsa volt ez a nap: mintha még sosem lett volna ebben a suliban hétfő. Fura volt, ahogy az órák következtek egymás után, fura volt, ahogy a gyerekek ültek (pedig a helyén volt mindegyik), valahogy olyan volt néhány órán, mintha laikusként lennék ott, mintha még sosem tanítottam volna. 

Nem tetszett ez a "rajtam kívüli" állapot. Hazafelé koncentráltam a kisfilmre, amit a vezetéselméletről láttam a minap, és tudatosan figyeltem a fordulatszámra és a sebességfokozatra, és ez vissza is rázott a jelenbe. Délutáni program: terem, bolt, főzés 3 napra. Nem gondolkodtam rajta sokat, ez volt a hazafelé, a fejemben egy pillanat alatt meghozott döntés, és így is történt.

Ebédre egyszerűen vajas-paprikás kenyér volt és kávé.


Aztán terem, futópad, 14 km, közben a Cliffhangert néztem. Sokadszorra. De szeretem.


Aztán gyors bolt, majd főzés 3 napra. Sült zöldség, saláta, karfiol krémleves, paradicsomos sült csirke.


Így már, ha véletlenül el is aludnék, csak fogni kell a dobozt és futni indulni dolgozni. És tettem be magamnak egy kis üvegben oldódós kávét, arra csak víz kell a suliban és lesz nálam kedvenc nedű.

Mozgás összefoglaló (45. hét)



H K SZE CS P SZO V
- séta
futás


futás séta - futás

A 45. héten: 43 km
2017-ben eddig összesen: 1770 km.

Mozgás 1-2. hét itt
Mozgás 3. hét itt
Mozgás 4. hét itt
Mozgás 5. hét itt
Mozgás 6. hét itt
Mozgás 7. hét itt
Mozgás 8. hét itt
Mozgás 9. hét itt
Mozgás 11. hét itt
Mozgás 12. hét itt
Mozgás 13. hét itt
Mozgás 14. hét itt
Mozgás 15. hét itt
Mozgás 16. hét itt
Mozgás 17. hét itt
Mozgás 18. hét itt
19. hét itt
20. hét itt
21. hét itt
22. hét itt
23. hét itt
24. hét itt
25. hét itt
26. hét itt
27. hét itt
29. hét itt
30. hét itt
32. hét itt
33. hét itt
34. hét itt
35. hét itt
36. hét itt
38. hét itt
39. hét itt
40-41. hét itt (nyaralás)
42. hét itt
43. hét itt
44. hét itt

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Az esküvői torta