2018. szeptember 3., hétfő

Összefoglaló: 35. hét

Összefoglalók 1-32. hét itt
33. hét itt
34. hét itt


Nagyon-nagyon gyorsan megy az idő...

Hétfőn sulis -Mohácson intézendő- megbízással kezdtem a napot, majd időpontkérés a kórházban. A suliban egész jól haladtam a dolgommal.

du.: marék mogyoró
e.: 1 szendvics

5km


Nagyon-nagyon gyorsan megy az idő...

Kedden is munka, megint haladtam. Két tanmenet híján -azokat majd megírom- megvan az összes, megkaptam minden tankönyvet és kiegészítő anyagot a kollegáktól. Itthon pedig megcsináltam a németes dolgaim rendszerezését (végre).



de.: 2 szendvics
e.: gyümölcsleves, 1 zsömle (szafis), marék mogyoró

8km + Pahla 14/5.

Nagyon-nagyon gyorsan megy az idő...

Szerdán reggel az endoszkópián kezdtem, be kellett mennem a beutalókért és egy leletért, aztán vérvételre mentem. Az egyik eredmény holnap meglesz, a másik hat hét múlva. Majd munka, értekezlet Szederkényben, az anyaintézményben. Aztán folytatás Babarcon. A. kolleganőmnek (ő a könyvtáros is a faluban) első nap említettem, hogy majd A varázshegyet szeretném elolvasni. Erre ma hozta nekem. Hát megeszem! :) Azért még befejezem a Galápagos-t (Vonnegut), de alig várom, hogy elkezdhessem A varázshegyet.


de.: 1 szendvics
du.: fél szendvics

6km

Nagyon-nagyon gyorsan megy az idő... De nem akarok ráparázni. Haladok a dolgaimmal fontossági sorrendben. Egyelőre semmi cifrázás, legyen meg mindenből az alap, a többi majd jön.

Csütörtökön nagyon rosszul voltam egész nap. Kínzó volt a hányinger és a szédülés. Csinálgattam ugyan a dolgom a munkahelyen is, itthon is, de nem igazán lehetett hasznomat venni.

Nagyon-nagyon gyorsan megy az idő...

Pénteken klasszikosakk, jobban mondva klasszisokkal jobb bőrben ébredtem. Délelőtt munka (1 zabszeletet sikerült leküzdenem). Évnyitó próba. Végre találkoztam néhány gyerkőccel, és nagyon cukiiiik!!! :)

Idén nincs sávozás, nincs pontos időbeosztás. Sőt a parázást is minimalizáltam. Konkrétan eldöntöttem, hogy nincs is. Haladok mindennel, szerencsére nem vagyok teljesen kezdő, tele vagyok ötletekkel, amikre a gyerekek biztosan vevők lesznek. A határidős cuccokkal is jól állok, és minden sokkal könnyebb úgy, hogy lemondtam a maximalizmusról, bőven elég a nagyon jó is, és nem sírom el magam, ha valami "csak" jól sikerül. :D

M. hozott ebédet, egyszerű volt és nagyszerű, két szeletet is megettem. :)



Délután Pécs, Café Frei.




Szombaton 5-kor, vasárnap 3/4 5-kor ébredtem magamtól, így jó hosszú volt a hétvégém. :) Munkával telt. Átírtam az egyik tanmenetet heti 4 órára, megírtam a népismeret tantárgyét, átnéztem a többit. Kész egy hétre minden óraskicc, minden szükséges eszközzel, kiegészítővel. És rendbe raktam a lakást is, ahol így tanév elején mindig tarthatatlan a helyzet: papírkupacok, könyvhegyek, játékok (...) veszik át az uralmat a pincétől a padlásig. 

A görcs óta (júli 14.) a szervezetem full önálló életet él, hol hízok két kilót, hol fogyok hármat. Az ételbevitel még mindig minimális, leginkább győz a hányinger. Azért vasárnap dobozoltam hétfőre, az első sulinapra.


Egy csokis fehérje szelet, 1 deci gyümölcsleves (én főztem), mogyoró némi csokival bevont mazsolával. Ja, hogy nem keto? Nem egészséges? Nem ideális? Másfél hónapja örülök, ha egyáltalán BÁRMIT meg tudok enni. Függetlenül a makróitól, a tápanyagtartalmától. És bízom benne, hogy hamarosan lesz ez sokkal jobb is.

Heti haladás: 43 km, idei összes eddig: 1198 km.