2024. július 14., vasárnap

Mai üzenet 07.14



Figyelj magadra. Arra ami körül vesz. Hogyan adod meg magadnak ami megillet? Szükséged van arra, hogy magadra figyelj. Figyeld a lelked mit üzen. Most sok feladat került előtérbe. Ha úgy érzed sok, pihenj meg végre. Ha túlhajszolod magadat, építed a falakat. Nem érted az összefüggéseket, nem érted lelked mit üzen neked. Az, hogy feladat van, nem jelenti, hogy menni kell hasztalan. Gondold át logikusan a tervedet. Nézd át mi az amit tehetsz. Mert ha görcsösen akarod a megoldást,akkor most jobb ha megállsz. Mi az ami hatalmába kerített? Mi az ami a félelmed okozza? Ott a megoldás előtted, csak tedd le félelmedet. Pánikba esel ha valami nem megy? Kérdezd meg mit kell máshogy tenned. Ha a félelem energiájában maradsz, még több bajt zúdítasz a nyakadba. Ezért hát gondold újra. Ami történik fogadd el. Aminek menni kell, engedd el. Jelen pillanatban nem tehetsz semmit, legjobb, ha máhogy nézel a történtekre. Örülj annak, hogy valami megmozdul végre. A történet lefolyása még bizonytalan. Kellesz hozzá te is, de nem baj, ha most pihensz egy kicsit. Töltődj fel szeretettel, erővel. Aztán újult erővel újra kezdheted. Nem baj, ha ezt többször megteszed. Veled minden rendben van. A helyzet az, mi bizonytalan. Változások készülődnek, ezt ösztönösen érzed. Most figyelj, nézd a jeleket. Minden időben jelezni fog neked. Majd akkor indulj útra, mikor megszólal benned lelked hangja. Akkor viszont majd ne habozz. Azt tedd, amire a hívást kapod.


Email: info@testedlelked.hu
www.testedlelked.hu
Veres Edit

Szombat

Járt még így valaki, hogy egyszerűen nem fogy el az elpakolandó, sőt egyre nagyobb a kupi?


Tegnapi képek. Este már nem volt energiám írni.

A kupacom alján még réges-régen áthozott dolgok lapultak. Ebben a rózsaszín szatyorban még abból az időből, amikor mami élt és jártunk hozzá. Előkerült a cukorka. Mami imádta, szoktunk neki vinni. Aztán már nem szopogatta, a szatyorban maradt. Kiraktam egy tálkára. M. aztán kis dobozba tette, és elvitte ma munkába. 


Konkrétan az anyutól áthozott új és használt zacskókat, szatyrokat, zsákokat pakolásztam. Lett vagy húsz simán használható kukazsák például. (Borzalmas ára van mindennek, a kukazsáknak is. Lehet, hogy spórolós sváb vagyok, de nem szeretek semmit kidobni, főleg, ha el fogjuk használni.)

Kincs-emlékeket is találtam.


(Anyu -is- minden használhatót eltett. De volt is mindene, bármi apróság kellett, nála volt.)

Rettentően nincs időm magamra. Robog az idő, egy hónap múlva már jönnek az új tankönyvek. Korán kelek, nincs minden nap időm egy kis ebéd utáni sziesztára -ma ebéd sem volt, mert nem főztem-, márpedig tényleg mindjárt szeptember, én meg még anyu ápolása-halála óta nem pihentem. Folyik az autóeladás, anyu lakásának eladása, mami hagyatékija (talán nem lesz tárgyalás, csak csekk...), keresek, gépelek, nyomtatok, hirdetek, válaszolok, pakolok, jövök, megyek, időpont, intézem (...), kora reggeltől késő estig. De KELL most már időt szakítanom magamra, legalább egy hajmosásra vagy egy 20 perces antistresszre... Szörnyen fáradt vagyok.