2012. november 23., péntek

Motiváció

Igen, lassan este 9. Nem, nem állok neki most edzeni, hiszen reggel edzettem. Ezer még a dolog, holnap utazom, este érettségi találkozó, de megnéztem a következő edzést, amit nagyon szerettem tavasszal, így holnap reggel kicsit korábban kelek, hogy megcsinálhassam. Ehhez már most előkészülök fejben, mert reggel nem lesz rá idő.
Mindig szem előtt tartom a célomat. Kell az a bícsbádi, és a fél úttal már megvagyok. Mindezt persze igazán csak akkor hiszem el, ha látok egy képet magamról. Egy nem hájas csajról. Vagy amikor próbálgatom a ruháimat, és mindegyik nagy rám. Nem hőstett ez, sokan megcsinálják, sokan nálam sokkal nagyobb súlyról indulva, és sokkal ügyesebben. Nem hasonlítom magam hozzájuk, viszont iszonyatosn inspirálnak. Rájuk gondolva indulok neki holnap a dolognak. :)
 













 
...
 

Holnap...

Holnap érettségi találkozó. Húsz éves... :)
És jön a nők örök dilemmája: nincs mit felvennem? Nem egészen, bár a dolog nagyrészt stimmel.
Ugyanis eddig sem volt túl sok ruhám, azok is javarészt inkább kényelmesek mint elegánsak. Csakhogy a nagyrészt kényelmes ruháim 100 %-ából kifogytam, és ugye elhatároztam, hogy idén már minek vegyek új göncöket, ha egyszer eleve még kicsit fogyni fogok, aztán jön a bícsbádi.
 

 
Így, mivel egy normális cipőm van, azt veszem fel, mivel egyedül a farmerem jó rám, abban megyek, egy felsőt pedig holnap beszűkíttetek a nagymamámmal, és az lesz rajtam. A hajam pedig:
 
 
:)))

Reggeli, tízórai, ebéd

Hát, a hét utolsó munkanapja olyanra sikeredett, hogy reggel merő kapkodás volt minden, aztán a munkahelyen arra sem volt időm, hogy normálisan megegyem a tízóraimat, csak be-bekaptam egy-egy falatot, és ez nem jó, mert nem éreztem, hogy eszem, és éhes is maradtam...
 
Reggeli:
 
Tízórai: 1 banán volt és 10 g mazsola, 10 g mandula
 
Ebéd:

 
És még főzök 20 g zabkását egy adag fehérjeporral.


Edzés

Edzés 8 körben, 40 mp munka, 20 mp pihenő, de a pihenőket mindig lerövidítettem.

  • bemelegítés,
  • guggoló támaszból fekvőtámasz,
  • felülés
  • taposás (ez 60 mp),
  • nyújtás.

1. márciusban 84, ma 128.
2. márciusban 107, ma 138.
3. márciusban is, ma is 8x1 perc.

Motiváció

Reggel fél 6. Még csendesek az utcák, egy-két autós siet valahová, és indulnak az első buszjáratok. A néhány gyalogos és biciklis csendesen burkolózik a kabátjába és fázósan húzza magára a sapkát, majd kezüket a zsebükbe dugva igyekeznek tovább. Ősz van hiszen, november. A ház is csendes még, aki teheti, alszik, párszor villan csak fel a lépcsőházi világítás fénye.
Utolsó munkanap reggele a héten. Egy jó kis füldugós alvás után ébredezik a szervezetem. Ránéztem az étkezési naplóra, nincs extra előkészítenivaló mára. Megittam már egy bögre teát, edzésnapló idekészítve, gyakorlatsor memorizálva. Várok még egy kicsit, amíg teljesen felébredek, aztán indulhat a banzáj.
Tegnap rákukkantottam az előtte-utána képes mappámra. És pl. a hasas képemnél elképedtem azon, hogy mennyire sokat változtam.
A hátam is alakul, ez is hihetetlen.

Jó saját bizonyítékokat is látni arról, hogy a befektetett munkának igenis van eredménye.
Úgyhogy nem is húzom tovább az időt: megcsinálom a mai adagot is.
Még 7 hónap júniusig :)