2017. augusztus 10., csütörtök

Mai edzés: HIIT ✔




30mp munka, 20mp pihenés, 16 percen keresztül:

- ugrókötél
- guggolás
- ugrókötél
- climbers
- ugrókötél
- plank.

A pihenőidőben helyben járás.

Tonhal hajó



Összekevertem

- 1 doboz aprított tonhalat (130g, a sós levet lecsöpögtettem)
- 2 apróra vágott főtt tojást
- 1 ek mustárt
- aprított petrezselymet.

Jégsalátából készült a hajó, erre került a tonhal.

Párolt zöldséggel tálaltam.


Hetfo, kedd, szerda: mint a karikacsapás

Nagyon régen írtam blogot telefonról, most megint. Mert hogy a laptop megadta magát. Nem mai csirke, ma reggel úgy döntött, hogy elindul az örök virtuális vadászmezők felé. Este viszem szerelőhöz, meg egy kis együtt töltött időben reménykedem...

A hétfő ajándék volt időjárásilag: nem volt kánikula. Kihasználtam intézkedés re, hazimunkara, főzésre.





És kezdtek sűrűsödni az események. Régen írtam róla, de amióta itthon vagyok, folyamatosan kerestem állást. Hétfőig egy interjúra volt időpontom aug.16-ra. Jobban mondva ez is ezen a napon realizálódott telefonon. Rá fél órára hívott a volt főnököm, hogy tud egy helyet. Nemzetiségi német tanító állás. A szakmám. Telefonáltam is, szerdára beszéltünk meg találkozót.

Kedden visszatért a hőség. Ebéd itthon a tegnapi főzésből. Délután villámlátogatás anyuéknál. 


A szerda a terveim szerint indult. Aztán a laptop kora reggel megadta magát. Próbáltam róla menteni a menthetőt, nulla sikerrel. A terem így elmaradt, de az edzés nem. Két gyakorlat kivételével a többit meg tudtam csinálni otthon. Intéztem szerelőt, gyors város, aztán indulás az állásinterjúra. Nagyon konkrét "kérdezz-felelekkel" gyorsan lezavartuk, ők rábólintottak, én is. Úgyhogy teljesült a kívánságom: azt kértem az Univerzumtól, hogy találjak egy állást itthon, hogy itthon maradhassak, ne kelljen kimennem külföldre. Hát hálásan köszönöm! (Jövő szerdán lesz hivatalosítva, akkor írok majd többet róla.)


M. meghívott ebédre, rokfortos natúr pulykamellet ettem párolt vegyes zöldséggel, nagyon finom volt, itt is köszönöm!


Csak pöppet volt meleg...


Már lemenőben volt a Nap, amikor vittem a laptopokat N-hoz. Többes szám, mert kedden hoztam el anyuét, ami szintén bekrepált...


Este is még csak próbáltam felfogni, hogy vanállásom, hogy maradhatok itthon. Nehezen megy, így jó sokára mentem csak aludni.

Még egy nap kánikula, aztán jön az én időm. ☺