2018. április 22., vasárnap

83. nap


Tegnap írtam, hogy mára alvást terveztem. Tényleg semmi mást. Déli fél 12-ig húztam is a lóbőrt, kapucsengő keltett. Ettem, aztán visszafeküdtem. A vekkert beállítottam 3-ra, mert különben képes vagyok holnap reggelig aludni. Este, amikor kinéztem a teraszon, valami furcsa volt. Kellett idő, amire rájöttem: kivágták a ház melletti mogyorófát. hatalmas volt, biztosan zajt csapott a munka, simán átaludtam...

Jöhetett a dobozolás. Amiben a legnagyobb nehézség az elején kitalálni, hogy mi legyen a menü, aztán a végén elmosogatni...


Holnaptól az átlagtól csak kicsit melósabb munkahét jön. Még csak két pirossal karikázott (azaz fontos, határidős) dolog van a naptáramban, és nem is szeretnék többet.

Dobozolás két napra


Menü:
R: töltött bundáskenyér
E: tojáspörkölt, Szafi galuska, keto kávé
V: -

# A bundikenyér most csak cheddarral készült, mert nincs itthon szalámi.

# A galuska nem recept szerint készült. Csak tojás, liszt, só van benne (Szafi gluténmentes CH-csökkentett galuska liszt). Kézzel kis hurkát sodortam, azt késsel daraboltam, úgy főztem ki.

# Nem tettem dobozokba most az ételt. Csak a bundáskenyeret viszem munkahelyre, a többit akkor eszem meg, ha hazajöttem, melegen. (Csak ez a két nap van a héten, amikor lehetőségem van meleget ebédelni, a munkahelyen erre nincs mód.)

Következő dobozolás kedden esedékes.


További dobozolós bejegyzések itt, majd a bejegyzés végén.


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha