2016. december 17., szombat

Szombat, luxus, Mo. 9.

Amióta itthon vagyok, ma volt az első nap, hogy nem ébresztőre keltem, hogy nem volt időpont, hogy nem KELLett menni valahova. Fél kilenckor ébredtem, kabátba és sapkába burkolóztam, kiültem a teraszra és csodálva néztem a kis arborétumom dérrel vékonyan bevont, fehér, téli arcát. Hallgattam a csöndet, figyeltem, ahogy a köd megüli a környéket. Ezzel kezdődött a "luxus napom".

Későn ettem meg a luxus lazac-reggelimet.

Délután autóztam, voltam a városban és felszerelkeztem "luxus" dolgokkal: vettem meleg, vízálló csizmát, meleg, bundás nadrágot, de előtte még egy sorsjegyet, aminek visszanyertem az árát.

Aztán bevásárlás: 


Csupa "luxus": 30 db tojás, zeller, zöldség, cukkini, hús, himalája só, sonka és Kerrygold vaj (persze akciós áron volt). Aztán még egy sorsjegy, azon 1000 Ft-ot nyertem.

És nagyon jó érzés, hogy az ismerősök megállítanak és gratulálnak a 2016 km-emhez. Nem is tudtam, hogy ilyen sokan követték végig az utamat. 

Este nagy, tempós sétán voltam: magamhoz öleltem szeretett Mohácsomat, megnéztem a karácsonyi fényeket a Sétálóutcában és egyben leteszteltem az új csizmát és nadrágot. Jelentem: jól vizsgáztak.











Egy-két napja lappanghat bennem valami: érzem a torkom és ma fújtam párszor az orrom is. Ma rengeteg vizet ittam, citromos-aszkorbinsavasat és igyekszem korán aludni menni, hiszen az alvás csodás gyógyír tud lenni.



R: (későn) lazac, kenyérkekockák olívaolajjal
Délután: marék mogyoró, szelet brownie, keto kávé
Este: sajt

Mozgás: 6km



Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha