2012. december 3., hétfő

Edzés, pocifotó

Asylum 4. kör 30/9. Vertical plyo
 
Hogy miért állok neki nap mint nap az edzésnek?
Hogy miért tervezem meg minden hétvégén a következő heti kajámat?
Hogy miért csomagolom be esténként a másnapi eledelemet?
Hogy miért nem érdekelnek a kifogások?
 
Hát ezért.
A felső kép 2009-2011-2012 tavasz.
 
 
Ez pedig mai kép. A nadrágot közben átcseréltem, eszembe jutott, hogy az első hasamról készült képek a rövid naciban készültek, jó lesz majd összehasonlító fotónak. Kicsit homályos, de azt hiszem, a lényeget azért lehet látni rajta :)

 
Az edzés nagyon durva volt. A plyok sztem nem egyszerű edzések, szétszakadnak a combjaim, és a hasamat is érzem rendesen :)
Imááádom az Asylumot :)))))
 

Motiváció

Hú, de rettenet hüle egy nap volt ez is...
Megettem az uzsit, és habár legszívesebben egy kád forró vízbe ülnék most bele, meg kell csinálnom az edzést. Most.
 
 
Látod ezeket a combokat? Ezt a hasat?
Nem akarom alább adni. Mert tudom, hogy elérhető.


 
Sok pasi szerint ez már vékony, már sok. Nem akarok senkit megbántani, de sokan olyanok mondják, akiknek lenne mit alakítaniuk magukon. De persze, hogy egyszerűbb bármit megenni, és természetesen sokkal kényelmesebb nem mozogni.
Nekem viszont van egy álmom. Januárban álmodtam meg, hogy 57 kiló leszek. 66 kilósan. 11 hónapja minden egyes nap teszek azért, hogy így legyen. 1.6 kiló van vissza. Szerinted feladom? Nem. Pedig nem igazán érdekel a mérleg, de már csak a blogolvasók és magam miatt is megcsinálom. Amikor ENNYIRE közel van egy cél, amikor ENNYIRE picurka rész van vissza, amikor már fogom a kilincset és el is kezdtem lenyomni az álmaim kapuján, akkor a lehető legnagyobb hülye lennék, ha abbahagynám.
Éhes vagyok most is. Hétfőn-szerdán a meló miatt képtelenség időben és rendesen enni. Van kekszem, felfalhatnám, pl. kakaóval. Bekebelezhetném a mézet az üveg aljáról. Vehetnék egy csomag chipset és egy üveg kólát. Vagy egy sütit a cukrászdában. Sőt összeüthetnék valami édeset és finomat. Nem teszem. Mert el akarom érni az álom 57 kilót, meg akarom mutatni elsősorban magamnak, hogy igenis merni kell nagyot álmodni, és igenis el lehet érni, ha az ember megdolgozik érte.
 
 
És akkor ez még mindig csak egy álom-kiskapu, hiszen utána (közben) kezdődik az izmosítás. Még mindig nem tudom, mivel, hogyan fogom csinálni. Az egyetlen, amit tudok, hogy megcsinálom.
7 hónap a bikiniszezonig.
GO!! :)

Reggeles

Már tegnap este előkészítettem a reggelit, amit már be is termeltem. Csomagolva a tízórai és dobozolva az ebéd, a tea megfőzve, flakonban. Most már indulnom is kell. Ezért is jó este összekészíteni a másnapi cuccot: nem kell reggel kapkodni, és tuti, hogy nem olyat csomagolok össze a reggeli kapkodásban, amit nem akartam vagy nem kellene, és tuti, hogy véletlenül sem ugrok be a boltba és veszek gyorsan valamit, amit a korgó gyomromba hamar bepakolhatnék (pl. kifli, fornetti, kakaós csiga...).
Ja, kérem: 58.6 kiló :)))

Recept: Almás quinoa, dobozolható

(201 kcal, 7 g F, 39 g CH, 3 g zsír) 50 g főtt quinoát összekevertem 100 g reszelt almával. A tetejét megszórtam fahéjjal. Dobozolható, ez a mai ebédem.
 

Hús-vér motiváció 24


Íme A.. Egy gyönyörű nő, aki az első képen 2009. 12. 31-én ünnepli a szilvesztert, aztán gondol egy hatalmasat, hogy neki ebből a külalakból elég volt. 97 kilósan állt neki, odafigyelt a kajára, és tornázni kezdett.
A második kép 2012. december 2-án készült. Azon a napon, amikor A. befejezte az Insanityt, ezt a 60 napos, hatalmas kitartást igénylő edzésprogramot. 63 kilósan.
Bárhogy is számolom, ez 34 kiló minusz- eddig! Ugyanis A. sem elégszik meg a jóval, ő bizony még jobb akar lenni! Most december 10-én kezdi az Asylumot.
Mellette gyereket nevel, dolgozik, háztartást vezet.
Láttam róla bikinis képet: leesett az állam. Na nem mintha ez a két kép nem lenne elég meggyőző, de egyszerűen rengeteget fogyott a combja, háta, dereka, hasa, minden izma tónusosabb, a karja már most nagyon szép, így hát emelem kalapom a kitartása és az elszántsága előtt. Hatalmas eredmény, amit eddig is elért, és bizony nem mindegy, hogy 33 évesen 97 kiló és 36 évesen 63 kiló.
A., büszke vagyok rád, és csak így tovább! Hajrá, Asylum, just focus and go!! :)