2014. október 4., szombat

Szombat (Mo. 14/6.)

Edzés a hajnali 5-ös ébresztő után volt. Kénytelen voltam korán kelni, mert ma utazós nap volt, nem is a szomszédba...

Bemelegítés
1. Ugrókötél
2. Oldalra ütés
3. Guggolásból rúgás
4. Térdemelés könyökhúzással
5. Keresztütés
6. Felfelé ütés
7. Ugrókötél
(4 kör)
Nyújtás

Ez van a videón, én a 4. gyakorlat helyett súlyzóval bicepsz és tricepsz gyakorlatot végeztem.

R: rántotta (2 tojás, 2 szelet sonka, csöpp sajt, 1 ek kókuszzsír)

Volt még tusolás, hajmosás-szárítás-egyenesítés is, aztán indultam a kis keresztlányom 8. szülinapját ünnepelni Szeged mellé. (A ruciról holnap jön egy kis sztori majd.) 


Szokás szerint Felsőszentivánon álltam meg pihenni és kávézni. Mert tesztelgethetem én a kávézókat, de még mindig itt a legfinomabb és a legolcsóbb a kávé. Ma sem csalódtam.

És nem fogjátok elhinni, hogy hívják a helyet! Boszorkány söröző!!!

És akkor még csak nem is sejtettem, hogy miféle kaland vár rám és Miss Mitsura.

Amikor júliusban mentem P. barátnőmhöz a szülinapi bulijába, Bajától Mórahalomig 40-es tábla volt kint, előzni tilos végig, mert hogy építik-javítják az utat. (Van mit!!!) Na akkor sem tartottam be (khm), hiszen amúgy is hosszú az út, 40-nel sosem értem volna oda... Most viszont élesben készül az új út. Ugyanezen a szakaszon most gyakorlatilag egy sávon folyik a közlekedés, lámpákkal irányítják a forgalmat. És az az egy sáv hol félig kész, hol kavicsos, hol kész, hol felmart (...), ami akkora zajt keltett a kocsi belső terében, hogy nem hallottam a nagyon felhangosított rádiót sem.





Rengeteget kellett állni, várni, és amikor menni lehetett, ott sem igazán a sebesség volt az uralkodó... Komolyan mondom, ha ezt tudom, elviszem a Háború és békét, jócskán lehetett volna vele haladni...

De aztán (3 óra alatt...) odaértem.


A lányok kapásból elcsenték a cipőmet, amint levettem :)

P. családja hatalmas, megint jó sokan voltunk. 1992 óta ismerem és nagyon szeretem őket. Jó volt most is mindenkivel váltani pár szót, felidézni P-val a régi hülyeségeinket és nagyokat nevetni.

E: 4 db sonkával-hagymával-sajttal töltött pulykamell, bunda nélkül; 1 db sajttal-sonkával töltött husi bunda nélkül, 1 szelet sült hús, párolt zöldség. Nagyon finom volt, jó sós, jóllaktam :) Volt torta is és két hatalmas adag tiramisu, azokat most már meg sem szagoltam :)

Az idő gyorsan szaladt, indulnom kellett haza... Ezt láttam a leggyakrabban:


V: kis darab kolbász, egy szelet sajt (már itthon).

Motiváció


"Az aranyérem csodálatos dolog, de ha nélküle nem érsz eleget, akkor vele sem."

Jég veled c. film

A képen Szabó Gabriella.