2012. november 1., csütörtök

Edzés: Insanity Core Cardio and Balance

Talán valamennyire elképzelhető így az edzés, amit sok társammal együtt nap mint nap lenyomunk :)
És hogy miért fogy el közben sokszor egy liter víz :)
 

Reggeli és tízórai - vendégségben

Reggeli: 50 g kukoricapehely, tej
 
 
297 kcal, 9.5 g F, 51 g CH, 3.5 g zsír
 
És egy kornspitz kis vajjal:
 
142 kcal, 5.6 g F, 26.5 g CH, 1.5 g zsír

 
Tízórai: 4 kocka csoki

 
88 kcal, 1.2 g F, 9.6 g CH, 5.2 g zsír

Mert tetszik



 


(Képek: innen.)

Égkép

Nagyon szeretek fényképezni. Ez nálunk családi vonás, még a tesóm két gyerkőce is ügyesen kezeli a gépet. Túl sok érzékem nincs hozzá, de sikerült már az egyszerű kis gépemmel is csodás felvételeket készítenem.
Én igazából az eget szeretem figyelni és fotózni. Most "kényszerszüneten" vagyok az ügyben, mivel az én kis fotoaparátom kezdi feladni, képet is alig készít, nemám jó képet...
A nyár elején csak úgy mászkáltam a lakásban, és egyszer csak éreztem: ki kell nézzek a konyhaablakon. Olyan csodát láttam, mint még soha. Rohantam is gyorsan a gépért és fotóztam. Mint kiderült, amit láttam, az egy szupercella volt. B. (akiről írtam motivációt is) hívta fel rá a figyelmemet, hogy ez egy olyan jelenség, amit nem gyakran látni. Fel is tette egy ezzel foglalkozó oldalra: http://szupercella.hu/node/1735.
 
 
 
De imádok villámot fotózni.


 
 
Meg pl. szivárványt is.


 

Motiváció

Na szép: fél nyolcig aludtam :) És megint olyan fáradtan ébredtem, mint egy szenesember :( Szakad az eső, sötét van, viharos szél fúj. Ja, mindez jó kis kifogás lehetne, hogy miért is maradjon el az edzés. Ó, hogy vendégségben vagyok? Hát tegnap is edzettem itt, és nem volt megjegyzés. Csak ugye a nagymamám nézte a súlyzórudat porszívócsőnek :)
Mamit ki kéne vinni a temetőbe (82 éves, gyalog már nagyon messze van neki), de szakad az eső, így most megreggelizek, és az edzést nem konkrét időpontra tervezem, a délutáni hazaindulásig belefér.
És hogy miért is lesz edzés?

Pl. mert A. két gyerek és munka mellett sem bliccelt. (Itt írtam róla.)

 
Meg ezért.

 
És ezért.

 
És mert szeretnék reggelente úgy felöltözni, hogy a csini ruci pont jó. Hogy nincs hájkidudorodás. Hogy nem áll ki csúnyán a fenekemen. Hogy ne kelljen felsőnek hosszú lebernyeget hordanom, ami eltakarja a combomat. És hogy végre lehessen olyan szép, csini rucim, ami nem L-es, XL-es méretű, mert őszintén: az azért nem úgy áll az emberen, mint egy S-es :)