2016. július 19., kedd

Estike


Vasárnap, hétfő


Én már olyan régen főztem, hogy lassan elfelejtem, hogy kell. Ebéd anyuéknál, vasárnapi, szerintem meg ünnepi, fejedelmi. Anyu nem felejt el főzni. :) Húsleves, húsgolyó, baconbe töltött sajtos csirkemell, káposztasaláta (édesítővel), rizibizi.

Teljesen össze-vissza dolgozom, hétfőn munkanap volt, nyitós műszak. (Update 2016.08.22.) Amire hazaértem, már iszonyat éhes voltam. Ekkor (5-kor) ebéd, majd lazulás a fiúkkal a Miniben. Utána még besétáltam a központba, V. kolleganőmmel dumcsizni kicsit (majdnem mindig ellentétes műszakban vagyunk) és vittem neki a barackból, amit P. hozott. Este 10 után értem haza, de holnap szabadnap. Kell is, elsősorban a fejemet kell kiszellőztetnem. Mert holnapután megint munka.

(Szeretnék csupa jó dologról írni. Igyekszem a "rosszakat" tényként kezelni és nem túlagonizálni, de érző lény vagyok, egyelőre még nem tudok nyugodt szívvel elsétálni buta szituációkból, de tanulom.)





R: 2 vajas-parizeres-paprikás kenyér, kávé (fél 7-kor)
E: gyümölcsleves, anyutól kapott húsgolyó, baconös csirke, rizibizi (5-kor)
V: ld. reggeli

Mozgás: 11km


Az étkezésre valamit ki kell találnom. Parizer, teszkós kenyér, szénhidrát, fehér liszt... A múlt héten már nem egyszer előfordult, hogy hányingerem volt evés közben. Ezek az én szervezetemnek már "szemét kaják", mindennapos a gyomorfájás, a bélgörcs, a kiütések, gyakran fáj a fejem, az emésztésem teljesen felborult. Az szinte mellékes, hogy hízok és hogy a szépen eltűnt narancsbőr mesésen visszakúszott a combjaimra... Szóval valamit ki kell találnom, ötletem van, igyekszem majd meg is valósítani.