2018. december 2., vasárnap

Összefoglaló 48. hét

Összefoglalók 1-32. hét itt
33. hét itt
34. hét itt
35. hét itt
36. hét itt
37. hét itt
38. hét itt
39. hét itt
40. hét itt
41. hét itt
42. hét itt
43.hét itt
44. hét itt
45. hét itt
46. -
47. hét itt

Minden halad a maga útján.

A suliban is...






... itthon is.

Hétvégén megint láthattam és simizhettem Cicmókot anyuéknál.


Igyekszem "normálisabban" enni.



A mozgás maradt: séta, futkározás.




Heti haladás: 57km, idei eddigi összes 1810 km.

A héten a blog elérte a 2 millió oldalmegjelenítést. Szerintem ez hatalmas szám egy ilyen mini blognak. Köszönöm.


Dr D-nél is voltam 2x a héten, hétfőn újra megyek. Van pozitív változás, még ha kicsi is. Valahogy nyugodtabb a gyomrom, még kevesebb a hányinger és a kajaundor, abszolút nem savasodok, minden reggel van minimális székletem (hashajtó nélkül), kétszer sikerült szülés nélkül is megoldanom. És éhes vagyok, szinte folyamatosan.


Állandóan hulla fáradt vagyok, mondjuk nem csoda. Nem eszem túl tápláló ételeket, és a fejemben-lelkemben is olyan két hete kezdtem szanálni és rendet tenni, mert így nagyon nem jó az irány. A munkahelyen is elkezdtem nemet mondani, és még így is sok békát le kell nyelni, és december közepétől változások is lesznek... A lelki rend mellett a környezetemben is folytatom a szanálást és pakolást. A tanári asztalomon is és itthon is kezd látszani a "rendszerváltás". Túl sok mindent akarok, túl kevés az idő, magas a mércém, ami azt eredményezi, hogy szétmorzsolódom, semmi nincs meg rendesen, mindenbe csak belekezdek, és fontos dolgok elmaradnak. A mostani irány már jó, ez a vágány el fog vinni oda, ahova szeretném.










Motiváció

De még milyen! Köszönöm Évának, hogy megoszthatom a blogon az átalakulását. Egyetlen év, fantasztikus változás. Gratulálok, Éva, itt is, további sok sikert kívánok!




"Évfordulót ünneplek. Eltelt egy év, és most már fel merem vállalni a számokat is. Emlékszem, azelőtt csak az orvosom tudta a súlyomat. De éppen egy évvel ezelőtt el kellett mondanom egy számomra ismeretlen fickónak, hogy azután egy csapatként dolgozzunk, és megváltozzon az életem. Nem hittem hogy sikerülhet, de minden jobb lett, mint ahogy azt képzelni mertem. Pedig még kész sem vagyok, elmondhatom hogy nem a régi formámat kaptam vissza, hanem (36évesen) a valaha volt legjobb formámban vagyok, tele energiával, erővel.

Akkor a számok:
Súly: 125kg-ról 81kg-ra
Ruhaméret: 50es-ről 40es-re
Haskörfogat: kb120cm-ről 94cm-re
Napi rendszerességgel szedett gyógyszerek: 3db-ról 1db-ra csökkent. 📏📉

Sokan kérdezik, mi a titok?

Egy Karácsony bejgli nélkül.
Egy Szilveszter virsli nélkül.
Egy Szülinap torta nélkül.
Egy Húsvét sonka nélkül.
Egy nyár dinnye nélkül.
A strand lángos nélkül.
A mozi nachos nélkül.
A McDonald's evés nélkül. 😂
És még annyi minden...
És heti 3 edzés Szabikával! 😉

Szóval zúzós egy év volt, de minden perc megérte. Sokat köszönhetek Kassa Szabolcs nak, akinek ezalatt az egy év alatt még maradt energiája versenyeket nyerni, meg Világrekordokat megdönteni! 😊💪🏋 Büszke vagyok, hogy vele edzhetek!"

forrás: Éva Gábor-Pásztor és Kassa Team Test és Erőműhely