2012. augusztus 4., szombat

Napi esti

Mivel ma hajnalban aludtam csak, és csak 2 órát, kipurcantam rendesen. El is teszem magam holnapra.

Napi bölcs

Motiváció

Éjjel sikerült kemény 2 órát aludnom. Hajnali fél 1-től hajnali fél 3-ig. Randalíroztak az utcán, telefonfülke ajtót csapdostak, ordibáltak, zajongtak, autót turbóztattak (...), volt minden. A szememet alig tudom nyitva tartani, nemám még edzés!!

Emellett hosszú napok óta kegyetlen hőség van, amit köztudottan nagyon nem bírok. Lefekszem kicsit. Igen, most tényleg nem aludtam, ez lesz a legjobb.


Éhes vagyok. Nagyon. Nem, inkább olyan "zabás": jó volna nyammogni valamit. Például valamit, amit régen ettem. Nem tudom, mi lenne az. Kimegyek a konyhába. Van ez, de nem jó. Van az, de nem kell. Oké, elsétálok a boltba -gondolom-, szerzek valami csemegét. El is mentem. De már rutinból mindennek elolvastam a cimkéjét. Cukortartalma... Á, de lekvár van otthon. Nézzünk valami fincsi felvágottat! Hústartalom 34 % (??)... Diabetikus keksz? Kalóriaérték 100 g-ban 375 kcal... És tele fruktózzal. Bla-bla.

Vettem akciós hajfestéket, és hazasétáltam.

Láttam magam a kirakatok üvegeiben, és nagyon örültem, hogy már nem hányom el magam a látványtól. Arra gondoltam: megéri a befektetett munka. Mert ha lassan is, de nagyon szépen alakulok.




Itthon átöltöztem tornacuccba, megittam egy csésze zöld teát, és most lenyomom az egyik kedvenc edzésemet, az Asylumból a Strenght-t.


 I DIG DEEEEEPER!!! :)

Csak úgy: Így is motiválhatod magad 2

Van egy mappám, amibe gyűjtöm azokat a fotókat, amiken olyan emberek vannak, ahogy szeretnék kinézni (vagy legalábbis hasonlóan). És azoké a hús-vér embereké, akiket a FB csoportból ismerek, és óriási példaképek számomra. Mert csinálják, mert haladnak, mert alakulnak, és nem adják fel.

Készíthetsz te is magadnak egy ilyen mappát. És nézd meg, ha elkeseredsz, ha feladnád, ha azt hiszed, neked nem sikerülhet.

Néhány kép a gyűjteményemből (magánszemélyeket természetesen nem teszek ki a nyilvánosság elé :))







De kiteheted a képet a hűtőre is :)

Alakulok, közben uzsonna

Miközben alakulok,

kikérte a leányzót a vőlegény,
 





én meg megettem az uzsimat:
100 g bogyós gyümölcsöt 10 g laza zabkásával:
 
.

Lakodalom

Lakodalom van a mi utcánkban... :) Szerintem főtt vendégeket fognak tálalni ebben a hőségben, de az biztos, hogy az eső nem fogja eláztatni a násznépet, és tutira szép napsütéses esküvői fotók készülnek majd.




Rólam is van ám fehér ruhás kép! Mert ha még nem voltam is mennyasszony, a fehér ruhás érzést nem hagytam volna ki a világ minden kincséért sem! :)


Napi bjúti ;-)

Évek óta magam festem a hajam. Mázlim van, ha eljutok anyuékhoz, akinek fodrász volt a szakmája, akkor ő megcsinálja. Nem tudom, próbáltad-e már, mekkora élmény ezt otthon véghezvinni... Van, hogy több a festék a csempén, mosdón, bőrömön, padlón (...), mint a fejemen. De ha nem akarok teljesen ősz boszi lenni, akkor ...

undefined

Aztán szemöldökfestés és -szedés. A másik óriási hómbjúti élmény. Főleg, hogy szemüveg nélkül nem mindig látok pontosan ;-)





A szempillámat nem merem bevállalni befesteni. Az szempillaspirált kap reggelente :)

Viszont jöhet a körömfestés! Muszáj, mert különben hamar beszakad.

undefined

Azt hiszem, ha összeszámolnám, hogy csak 1 év alatt mennyit spórolok így kozmetikuson, fodrászon, manikűrösön, horribilis összeg jönne ki :)

Ebéd

Sült hal, rizs, saláta,
zöld tea, víz

Tízórai

Útközben 1 alma,
otthon zöld tea, víz

:)

Reggeli

Sonkás tojás, saláta balzsamecettel, friss sajt,
zöld tea, víz



Étrend 1

Peak diéta

Ajánlásai:
  • Napi ötször, 3 óránként étkezz, az utolsó étkezés lefekvés előtt 1-2 órával legyen.
  • Sportolj.
  • Ne számold a kalóriákat.
  • Figyelj a szénhidrát és a fehérje bevitelre.
  • Korlátlanul fogyaszthatsz párolt zöldséget.
  • A gyümölcsfogyasztás nem megengedett.
  • Zsömle, kenyér helyett puffasztott rizs, rizs, zabpehely.


Étrend ajánlás:
  • Reggeli: 2 puffasztott rizs, 2 szelet csirkemell sonka, paradicsom, uborka, retek.
  • Tízórai: 1-2 nyers zöldség vagy proteinszelet.
  • 15 dkg grillcsirke, 100 g főtt rizs, saláta.
  • Uzsonna: fehérje turmix.
  • Vacsora: tonhal, párolt zöldség.


(Forrás: www.peak.hu.)

Jó reggelt!