2012. augusztus 4., szombat

Napi bjúti ;-)

Évek óta magam festem a hajam. Mázlim van, ha eljutok anyuékhoz, akinek fodrász volt a szakmája, akkor ő megcsinálja. Nem tudom, próbáltad-e már, mekkora élmény ezt otthon véghezvinni... Van, hogy több a festék a csempén, mosdón, bőrömön, padlón (...), mint a fejemen. De ha nem akarok teljesen ősz boszi lenni, akkor ...

undefined

Aztán szemöldökfestés és -szedés. A másik óriási hómbjúti élmény. Főleg, hogy szemüveg nélkül nem mindig látok pontosan ;-)





A szempillámat nem merem bevállalni befesteni. Az szempillaspirált kap reggelente :)

Viszont jöhet a körömfestés! Muszáj, mert különben hamar beszakad.

undefined

Azt hiszem, ha összeszámolnám, hogy csak 1 év alatt mennyit spórolok így kozmetikuson, fodrászon, manikűrösön, horribilis összeg jönne ki :)

4 megjegyzés:

  1. A szempillát nem is érdemes magadnak festeni, mert csipné a szemedet. De ha tudod, hogy hogy kell és van egy ügyes kezű barátnőd akkor együt megtudjátok csinálni. (Kozmetikusnak tanultam 2 évig. Most julius elején szereztem diplomát.)

    VálaszTörlés
  2. Lara, gratulálok a diplomádhoz! A kozmetikus jó szakma, ha szereted is, az meg már királyság! :)
    Ha kozmetikus festette is a szempillámat, 2-3 hét alatt lekopik.
    Eredetileg szőke voltam, minden szőrszálam aranyszőke, a hajamat kivéve, ami már ősz... De megoldom a szempillámat spirállal. Utálatos minden este lemosni, de még élek. ;-))
    Dolgozol is a szakmádban?

    VálaszTörlés
  3. Kedves Timi! Kifejezetten tetszik, hogy az életmódról szóló bejegyzéseid nem csak a gasztronómia és a sport témában merülnek ki. Szerintem bizony a "bjúti" is beletartozik. No, és kifejezetten érdekesek és "érdemlegesek" az írásaid. Jó kis blog született! Gratula! Rab Marcsi

    VálaszTörlés
  4. Szia Marcsi! Köszönöm szépen elismerő szavaidat!Nagyon örülök, hogy tetszik a blogom és a bejegyzéseim! Szép vasárnapot! :))

    VálaszTörlés