2015. augusztus 15., szombat

Hús-vér motiváció 47

Gondoltam: gyorsan átgörgetem a hírfolyamot. Aztán hirtelen megjelent egy kép az egyik csoportból. Egy csodaszép testű csodaszép nőről. Leesett az állam. Felvettem vele a kapcsolatot, mert ezt Nektek is látnotok kell!

Mesi 2014. december 12-én kezdte a heti hat edzést és a diétát. Önállóan, hozzáolvasva, autodidakta módon. Én nem is írok róla tovább, a képek és Mesi szavai önmagukért beszélnek.

Hatalmas gratula és óriási kalapemelés!!!"100% Natural Edison! 

Az eredmény natural, ahogyan a képek is! Se alapozó, se olaj, nincs Photoshop, nincs kiválogatva, nem kellett alkalmi haj, se extrém smink, se ékszerek! A fotók elkészítése előtt pedig megtartottam a 3 étkezésem a 7-ből.

A cél, hogy megmutassam, hogy mire képes az ember önerőből, hogyan formálható a test napról napra látható eredménnyel & hogy próbálom a számomra legnehezebbet is meglépni : természetesen is elfogadni magam!""Mikor Timi megkeresett, bevallom leültem a sorokat olvasva, teljes extázisban. Mikor elkezdtem nem tudtam pontosan mit is csinálok, mi a végcél. Persze formálódni, fogyni,mindent magamba szívni (tudást, kivitelezést)... de nem hittem volna h valaki ismeretlenül példaképként tekint majd rám és motivációként állít mások elé, anélkül h mondjuk neves versenyeken eredménnyel szerepelnék. Megtisztelő! Sőt...sokkal több! 

Így megragadom a lehetőséget és szeretném megköszönni mindenkinek, aki mellettem állt vagy akár egy jó szóval is segítette az egyéni kis sikerem, esetleg belejavított valamelyik rosszul elsajátított gyakorlatomba. 

Szeretnék köszönetet mondani valakinek külön is, akinek naponta akár (jobb napjainkon) 3-szor is elmondom, hogy szeretem. Ha kell a negatív kritika konfrontálódását vállalva is örülök h magam mellett tudhatom! Szeretlek! 

Az edzőpartneremmel való együttműködést tartom még nagyon értékesnek a fejlődésem szempontjából, hatalmas húzó erő, ha van valaki aki miatt sietsz h el ne késs reggelente a teremből és kérdés nelkul követ mert bízik benned!
Timinek is hálás vagyok h itt szerepelhetek! 

És Köszönöm h itt vagy Te, aki ezt olvasod!

Bárki is légy egy a fontos: bárkivé válhatsz , ha hiszel magadban és van benned alázat, a többi jön magától, és azok is akik majd mindebben motiválnak & támogatnak!Mesi, itt is szívből gratulálok és további kitartást, minden jót kívánok! És köszönöm a soraidat (is)!

(Az államat meg majd egyszer felszedem a padlóról :) )

Eddigiek itt

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Szombat (Mo. 14/13.)


Tegnap tényleg rengeteget sürögtem-forogtam. Éjjel már lassított felvételként, mert hulla fáradt voltam (elsősorban a kánikulától), de tudtam, hogy reggel hálás leszek önmagamnak, amiért nem a 23.10-es kép fogad az utolsó teljes szabadnapomon.

A mai nap is ügyintézéssel, pakolódással, készülődéssel és újabb tanulságokkal telt. (Nemcsak a július, hanem az augusztus is "vizsgáztat", saját magamon néha igencsak meglepődve hol így, hol úgy, de minden feladatot szépen sorban megoldok.) Így öt-tíz perces ételeket ettem.Mozgás: saját gyakorlatsorMa lejelentkeztem a munkaadómnál, hogy számíthatnak rám újra, hétfőn utazom Ausztriába. Azt írta, ott holnaptól hűvösebb lesz a levegő, esős időt jósolnak. Ááááámen!!!

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha


Fat Burning Muscle Building Cardio Sculpt with Dumbbells 33 min


Villámedzések (10, 20, 30 perc) itt

Péntek Enikő Időzóna edzések + étrend itt

1000 Calorie Workout Video - Strength, HIIT Cardio and Abs Workout videó itt
Jump Rope Cardio HiiT videó itt
Ten-Minute Jump Rope HIIT (videó) itt
Jump Rope and CORE HiiT workout (videó) itt
Jump Rope Workout Routine - Intense Home Cardio & Toning Exercises (videó) itt
Fat burning jump rope workout itt (videó)
10-Minute Jump Rope Workout itt (videó)
50 Jump Rope Exercises to Build a Better Body itt (videó)
Jump Rope Workout for Intermediates (Zuzka) itt (videó)

Jump Rope Circuit Workout (Zuzka) itt (videó)

Gyakorlatsorok teljes testre itt
Edzéstipp otthonra: mozogj az ünnepek alatt is! Shaun T. röpke videoi itt
Kezdő és középhaladó köredzés itt
Gyakorlatok "integetőháj" ellen itt
Néhány saját testsúlyos gyakorlat izomcsoportonként itt
Otthoni láb edzés ittO
tthoni tricepsz edzés itt
Otthoni bicepsz edzés
Total Body Workout 3 (teljes test) itt
Kar videók itt
Low Impact Lower Body Workout itt
30 Min Total Body Intermediate Interval Workout with Dumbbells itt
Kar (video) itt
Láb itt
Mell edzés otthon (női) itt
4 napos heti terv itt
Lean legs workout itt
Láb+törzs itt
Kerek popsi 20 napos kihívás itt
Pilates yoga bland video itt
Péntek Enikő Core zóna kombó itt
Stop and drop itt
2 minute abs itt
Navy seal workout itt
Star treck workout itt
Comb- és fenékformálás otthon itt
Functional Training (video) itt
Cardio interval workout (video) itt
Jump Rope Circuit Workout (ugrókötél) itt
Military Boot Camp itt
30 Minute Full Body Workout (30 perc teljes test) itt
Arms-Legs Circuit itt
Edzéstipp otthonra 33: Melissa Bender 30 Day Challenge (30 napos program videokkal) itt
Edzéstipp otthonra 32: Taralynn McNitt ajánlásásval itt
Edzéstipp otthonra 31 (+30 tipp) itt
Edzéstippek otthonra (26) gyűjtemény itt
Nagy túlsúlyhoz itt
Core challenge itt
Nike itt
Ha nincs időd itt
Shaun T-től itt

Péntek (Mo. 14/12.)

Szerda este nyolcra vártam a húgomat. Tízre érkezett. Szólt, hogy meghibásodott a busz, majd jön. Embertelen meleg volt. Már meggárgyulva a hőségtől lógtam a teraszon, hátha ott jár kicsit a levegő...

Szombaton voltam anyuéknál, aki minden előzmény nélkül mondta, hogy eljönne velem pár napra hozzám. Jött, nyaralt kicsit. Kedden hazautazott, aznap este a húgommal beszéltük le a spontán nyaralását nálam.

Csodaszép, tartalmas, vidám, kerek nap volt.

Két hónapja még frászt kaptam volna az ilyen ötletektől és tutira előszedem a legkreatívabb kifogásaimat és nem megyek bele a dologba. De most úgy voltam vele: legyen, jó lesz! És így is lett.

Anyu még nem volt ebben az albérletemben, a húgomnak (cukorbeteg a fia) nagy élmény és pihenés volt, hogy két napig nem látott mérleget, nem kellett szénhidrátot számolnia, úgy süthetett nekem, hogy nem került a dobozba papírra, hogy egy szelet hány gramm CH-ot tartalmaz...Tozzi szerint arborétumban élek. Minden zöld, alig látni betont a panel rengetegben, a fűzfa ága csiklandoz a teraszon, tücsök ciripel, madarak csicseregnek... És ma reggel egy csodaszép, hatalmas pillangó röpködött a lakásban :)

A nyaralásnak ma vége volt. Még egy közös reggeli, "zászlólevonás", pakolás, utazás.

Én pedig belevetettem magam a városban való intézkedésbe és a házimunkába. Hiszen két nap múlva utazom vissza Ausztriába dolgozni.
Reggeli: sonkás-sajtos rántotta, paprika
Ebéd: (délután 4 körül) sült hal vele sült cukkini csíkokkal, zöldség

Mozgás: saját gyakorlatsor


Aztán annyira olvasztottam a hűtőt, hogy elfelejtettem enni... Este fél 11-kor korgott már a gyomrom, így bekaptam két kanál sült zsírt, hogy legyen energiám az alváshoz. És éjfél körül ágyba is kerültem.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha