2016. január 11., hétfő

Hartheim 21/5.


Delelotti 3/4 ora seta:



Vihar elotti csodas napsutes:


Esti fel ora seta vacsora utan:


A korhaz este:


Es a varos este. Egy szoban ossze  tudom foglalni: gyonyoru.














A korhaz bent:



Holnap hazamegyunk. Eddig Breisach-bol jelentkeztem. Holnaprol jon Hartheim. Vagy ki tudja. Nem gondolok arra, mi jon. Tenyleg "hagyom, hogy szeressen az Isten".

Megfontolasra


Attol, hogy valami boltban, keszen kaphato dolog gluten- es laktozmentes, nem egyertelmuen jo. Mert habar esetleg nem okoz olyan panaszokat, mintha fogyasztanank glutent es laktozt, tele van  mesterseges dolgokkal. "Keszitmeny", "koncentratum", "modositott kemenyito"... nem hangzik tul termeszetesen. Es nem is az. Ha gondod van a glutennal, ne egyel ezt tartalmazo dolgokat. Ha nem tudod megemeszteni a laktozt, hagyd el a tejtermekeket. Ez a legegyszerubb megoldas. Nem a mindenfele kemiai anyaggal telepakolt kesztermek. Persze csak akkor, ha JOT akarsz magadnak. A dontes lehetosege mindenki kezeben ott van.



Bolcs

"Egyetlen módon gyógyíthatod meg az életed. Ha magadba merülsz és önmagadat gyógyítod meg. Békét kötsz magadban minden múltbeli eseménnyel, traumával, félelemmel, bánattal. Az életed benned zajlik. És ennek a legfélelmetesebb része, hogy neked kell önmagadba nézned, nem teheti meg más helyetted."
Robert G. Will Smith