2013. május 2., csütörtök

90/25. Juharszirup kúra 3. nap

1. nap itt.
 
2. nap itt.
 
 
 
Megvolt a 3. nap.
Igazán éhes még most sem vagyok. Adagolom a kúraitalt óránként, mellette eszement sokat iszom, így gyakorlatilag jól bírom.
Többen mondták, akik mindezt már -sokan nem is egyszer- végigcsinálták, hogy ez a 3-4. naptól kezdve inkább agymunka. És most már kezdem érezni, miről is beszélhettek. Az ízek még annyira nem is hiányoznak, hiszen ennek ellensúlyozására iszom többféle ízű teát, többféle gyümölcs (grapefruit, citrom, narancs) levét. Ami hiányzik, az inkább a rágás, a nyelés.
 
Elfogyasztott folyadék:
- a 2 liter kúraital
- 1 liter víz
- 1 liter frissen facsart (1) narancs levével ízesített víz
- 1 liter frissen facsart (1) grapefruit levével ízesített víz
- 2 liter tea.
 
Mellékhatásokat eddig igazán nem tapasztalatam: ma kicsit fáj a fejem (de épp rendesen beborult, villámlik, és nagyon érzékeny vagyok az időjárás változásaira), sárga a nyelvem, kijött 1-2 pattanás, de kábé ennyi. Ami változás: érzem, hogy az energiaszintem csökken. Lassabb vagyok, jólesik a pihenés, és oda kell figyelnem, hogy ne kisujjból válaszoljak vissza (magyarul ne bunkón). Állítólag a 4. nap az egyik mérföldkő. Az holnap lesz. Kíváncsacskamacsa vagyok! :)
 
Még 7 nap.
Hajrá! :)

Ha lefogysz 20 kilót. . .


. . . lesz egy icipici különbség. :-)

Bevásárlás és rejtélyes készülődés ;-)

A kis boszi jól bereggelizett (ivott 7 kortyot a kúraitalból), felöltöztött és bevásárolt.
 
 
Paradoxon, mégis így volt: megvette a zöldséges fél gyümölcskészletét (narancs, grapefruit, citrom).


 
Majd betért a város BioCentrumába, és kincset talált: ez a juharszirup 500 ml, mint a N*era, majdnem fele annyiba kerül, és nem C, hanem D, tehát a legjobb minősítésű!
(Ezzel fogom befejezni a kúrát. :)


 
Ugyanitt tovább folyt a kincsvadászat, hiszen ez a boszi megint készül valamire.
;-)


A juharszirup kúra 3. reggele

1. reggel itt
  • kúraital
  • a kúra időtartama
  • testedzés.
1. nap vége itt.

2. reggel itt
  • tapasztalatok
  • mérleg.
2. nap vége itt.

kép

Mivel elfogyott a juharszirup, vettem egy Neera szirupot. Ez juharszirup és pálmaszirup keveréke. Mától 5 napig ebből készül a kúraital, ugyanúgy, ahogy eddig is készítettem.
 

A méregtelenítés tünetei
A NEERA kúraital önmagában egy kellemes ízű üdítő ital, mely frissít és megszünteti az éhséget, azonban ha kúraszerűen használjuk lehet néhány kellemetlen tünet, ami a méregtelenítő kúrák természetes velejárója.

Minél inkább telve van a szervezete toxikonokkal, annál valószínűbb, hogy a kúra első napjaiban a tisztulási folyamat néhány mellékhatását fogja érezni.
Ez lehet fejfájás, hányinger, gyengeség, vagy ha valakinek a bőre alatt sok a méreganyag, kiütések, pattanások is jelentkezhetnek.

Ezért azt javasoljuk, hogy a kúra második – harmadik napja a hétvégére essen, amikor többet tud pihenni.
Ezek a tünetek a negyedik – ötödik napon enyhülnek, vagy teljesen megszűnnek.

A NYELV : A MÉREGTELENÍTÉS MÉRCÉJE

A tisztulási folyamat nyomon követésének egyik módja, ha megfigyeli a nyelv színének változását.

A nyelv eredendően rózsaszín, de a kúra első néhány napján fehér lepedék jelenhet meg rajta, mely a mérgek felszabadulásával sárgásra szineződik.
Ez a harmadik – negyedik napig fokozódhat, majd teljesen eltűnik.
Ezt a mérgező lepedéket könnyen eltávolíthatjuk fogkefével, vagy lekaparhatjuk kanállal. Amikor a tisztulási folyamat teljes, a nyelv visszanyeri eredeti rózsaszín árnyalatát.

KIVÁLASZTÁS : A SIKER KULCSA

A NEERA Méregtelenítő és Tisztító Kúra teljes sikeréhez a megfelelő kiválasztás nélkülönözhetetlen. Minél jobb a kiválasztás, annál jobbak az eredmények

Ha a diéta során a salakanyagok nem ürülnek ki folyamatosan, akkor újra felszívódnak.
A NEERA italon kívül igyon naponta legalább egy – másfél liter vizet!

Ne feledje, hogy ez belső fürdőt ad szervezetének, és ezzel tisztítja.

HASHAJTÓ TEÁK ÉS SÓS VÍZ

Egy – két napi teljesen folyadékokra épülő diéta esetén - mint amilyen a NEERA Méregtelenítő és Tisztítókúra - , a szervezet valószínűleg nem ürít székletet.
Ugyanakkor a méregtelenítés során nagyon fontos, hogy legalább naponta egyszer próbáljon meg székletet üríteni!
Ennek elősegítésére enyhe hashajtó hatású gyógynövény teákat javaslunk.
Igyon egy csésze teát este lefekvés előtt, reggel pedig egy pohár Indus sós vizet.

A hashajtó tea segít a belekben lerakódott szilárd salakanyagok feloldásában, a sós víz pedig kimossa azt a szervezetből.

Vannak, akik azt tapasztalják, hogy bizonyos hashajtó teák görcsöket okoznak, tehát a biztonság kedvéért enyhe főzetet használjon, amikor először kipróbálja!

Ha a sós víz ízét nem tudja elviselni, helyettesítse egy újabb csésze hashajtó teával. A sós vízhez ajánlott az INDUS KRISTÁLYSÓból készített sole hígított fogyasztása. Az INDUS SÓKRISTÁLY 82 féle ásványianyagot és nyomelemet tartalmaz, mely pótolja a kúra során gyakori vizelettel és széklettel távozott anyagokat. (Forrás: itt.)

Azt még szeretném hozzátenni, hogy a "Recovery" 10 naphoz az is hozzátartozik, hogy többet pihenek, többet alszom, hogy a telefonomat leghamarabb reggel 8-kor kapcsolom be és este 8-9 körül kikapcsolom (nekem az itthoni két hétben az egyik legjobb dolog, hogy nem kell éjjel-nappal figyelnem és bekapcsolva tartanom a telefonomat), sokkal kevesebbet netezek. Több az olvasás, a császkálás, megyek erre-arra, strandolok, feltöltődöm.
A kozmetikumok terén is böjt van: tegnap egész nap "smink" (szemöldökceruzát, szemceruzát és szempillaspirált használok normál esetben naponta) nélkül jártam-keltem, csak a nap elleni fényvédő krémet használtam reggel és este.
Korán megyek aludni, és eszem ágában sincs beállítani az ébresztőt.

Ma reggel is korán voltam fent, természetes ébredéssel. Jó is ez, mert kitárom minden létező ajtómat és ablakomat, hadd jöjjön be egy kicsit hűvösebb levegő. Bár ma reggel fél 5-kor kint 21 fok volt, de a lakás 26 fokos hőjéhez képest mégis csak valami.

Nagyon jól aludtam.
Az arcomon a bigyók továbbra is javulgatnak.
Széklet volt reggel természetes módon is, a sós víz után is.

Ma megint citromosan készítettem el a kúraitalt, a tegnapi narancsos túlságosan finom volt. Citromosan "csak" nagyon finom. :)

Mérleg:

1.nap: 62.00 kg
2. nap: 60.8 kg
3. nap: 60.1 kg