2013. augusztus 5., hétfő

Ébresztő!!!

Egy rövid kis videó.

 

Érdemes megnézni.


És gondolkodni.


És felébredni.

 

Akkor is, ha ez nem egyszerű.


De ez a Te életed.

Te döntesz.

https://www.facebook.com/photo.php?v=1383869385172149&set=vb.408763745825723&type=3&theater


https://www.facebook.com/photo.php?v=1383869385172149


"Du spürst es schon dein Leben lang, dass etwas falsch läuft auf dieser Welt. Du weißt nicht was es ist, doch es ist da. Wie ein Splitter in deinem Bewusstsein der dich zum Wahnsinn treibt.

Weißt du, wovon ich spreche?

Die Matrix.

Die Matrix ist überall. Sie ist um uns herum. Auch jetzt, hier in diesem Raum. Du kannst sie sehen, wenn du aus deinem Fenster blickst oder wenn du deinen Fernseher einschaltest. Du kannst sie spüren, wenn du zur Arbeit gehst, wenn du zur Kirche gehst, wenn du deine Steuern bezahlst. Sie ist die Welt, die dir in deinem Kopf manipuliert wurde um dich vor der Wahrheit zu blenden.

Welche Wahrheit?

Dass du ein Sklave bist, Neo. Du wurdest wie alle in die Sklaverei geboren und lebst in einem Gefängnis, das du weder anfassen noch riechen kannst. Ein Gefängnis für deinen Verstand.

Tief in dir kennst du schon immer die Wahrheit. Dass nichts davon so sein muss. Dass es mehr im Leben gibt, als das, was uns erzählt wurde. Dass dein Leben ein tieferen Sinn hat.

Du bist hier um aufzuwachen!"

Újra itthon... :)



Ez volt reggel: csomagok készen, én hulla fáradtan. De hazaútra készen. :)

10-kor jöttek értem, este fél 7-kor voltam itthon. Az úton csak nagyon keveset aludtam. próbáltam, de a dzsípíesz kedves női hangja állandóan közbeszólt, meg hát elég hangosan beszélgettek az utastársak is. És a klíma is ment, ami annyiból jó, hogy nem folyik az emberen patakokban a víz, viszont holnap minden csontom sajogni fog tőle.

L., a sofőr segített felcipelni a harmadikra a cuccosomat, és végre beléphettem a lakásba. A 32 fokos lakásba...

Kipakolás pipa.

Tusolás, hajmosás pipa.

Bevásárlás pipa.


Kenyérsütés pipa.

Igen, képes vagyok a 32 fokos lakásban éjjel 10-kor kenyeret sütni. Ugyanis igyekeztem én a boltban valami elfogadhatót keresni, egy volt, ami címke alapján esetleg, de aztán elolvastam: gluténmentes kenyér, úgy kezdődik, hogy rizsliszt, guar gumi, blabla. Hát inkább megsütöm a lenmag kenyeremet ;)
 
 
Mosás (kézzel) pipa.

 
Jól hűt a sütőm, már csak 31.5 fok van.

 

Viráglocsolás pipa. (És túlélték az egy hónapot, szinte hihetetlen.)

 
Osztrák kavicsgyűjtemény a polcon.


 
Kint szúnyogirtás. Lehet, hogy szúnyog nem lesz, de ez a füst valami irtózat büdös...
 


 
Ja, és vezetni is voltam :))) Nagyon hiányzott már az autóm, jó volt megjáratni kicsit az én csilli-villi (köszi, M.!) kis autómat :) Csak száguldottam, az ablakok lehúzva, szólt a zene (Nincs nő, nincs sírás...), ez ám a szabadság! :)
 
És lassan elteszem magam holnapra.
Szép hosszú nap volt, de végre itthon vagyok :)
 
 
 

Alvásterápia, 3. nap


 
2013. 08. 03. Tegnap, a nulladik napon hajnali 1-kor néztem utoljára az órára... És volt egy szúnyogom is. Fél 6-kor keltem, órára. Egész délelőtt zombi voltam, délután bedőltem az ágyba és aludtam 2.5 órát.
 
Az 1. napon, ma hajnalban pontosan 3 óra volt, amikor még ránéztem az órára. Fél 6-kor keltem, ébresztőre. Zombi vagyok, kegytlenül kalapál a szívem, és úgy érzem magam, mint akit baseball ütővel kupán vágtak...
 
Még 2 napot kell dolgoznom, aztán jön egy kimerítő és hosszú hazaút.
 
Nem adom fel...
 
 
2013. 08. 04.
Éjjel fél 12-kor néztem utoljára az órát. Haladok...
Reggel fél 6-kor ébredtem, magamtól.
Iszonyatosan fáradt vagyok, szó szeint szédölgök.
 
Menni fog ez.
 
 
2013. 08. 05.
Éjjel 11 körül sikerült aludni mennem (muszáj volt mindent összecsomagolnom, ma reggel utazom haza!), és mint a fekete cica a videón, kábé úgy sikerült elaludnom :)
Reggel fél 6 előtt ébredtem magamtól.
Fáradtság: közepes.
 
Remélem, a hazaúton a buszon végig aludni fogok ;)


Knittelfeld, 7., egy hónapos etap vége

Vége.

Isteni most leírni ezt a szót.

Nagyon hosszú volt ez az egy hónap, szinte egy kis örökkévalóság. Az Idétlen időkig című film jutott tegnap róla az eszembe, amikor a pasi minden reggel felkel, de mindig ugyanazon a napon, ugyanazokkal találkozik, ugyanazok az események történnek; szerencsétlen már megtanul zongorázni, kitanulja a jégszobrászatot, totálisan megismer egy csajt, hiszen minden egyes nap ugyanaz, ugyanaz, ugyanaz...

 

De megint sokat tanultam másokról, önmagamról, a türelmemet pedig szinte, sőt, szó szerint a végletekig kihasználtam és fejlesztettem.

És volt kétszer pár óra kimenőm, amik aztán igazán nyaralásosra sikeredtek, nagyon jó kis napok voltak. :)

Kreáltam néhány jó kis receptet (na ja, a "csináljunk a semmiből jót, finomat, kreatívat, laktatót, paleót" című népi játék országos győztese vagyok...), nagyon finomakat ettem, szépen mentek az edzések, és ezennel ma befejeztem az Asylum 2-t :) Juhééé! :)

Vége.

Kész a csomag, hajam megmosva, letusolva a knittelfeldi hőség, megyek a mohácsiba...