2013. szeptember 6., péntek

Új fejezet 26. nap (Töltőnap)

Szuper alvás után korán keltem.

Megcsináltam az edzést: a P90X-ből a Legs and backet.


Istentelenül fáj a bal vállam, elég nyomi érzés, hogy még egy légzőgyakorlatot is bal kar nélkül tudok csak megcsinálni. Embertelen mennyiségű kitörés volt, de a nyújtások nagyon jólestek. A wall sit kegyetlenül gyilok. Mivel a bal karomat nem tudom használni, a hát edzés részek helyett helyben futottam. Hozzáértők biztosan fogják és csóválják a fejüket, de szerintem minden mozgás jobb a semmilyennél, így nem ég az arcom.
 
Voltam a városban, elküldtem a legutolsó gerontológia tanfolyamos papírokat, jövő héten megkapom a tanusítványt :-)
 
Bepakoltam, mert fél óra múlva indulok a pályaudvarra: megyek a tesómhoz és a két tündér gyerekéhez egy szombati barlang túrás kiruccanásra :-) Már nagyon várom: régen láttam őket, és az abaligeti cseppkőbarlangban is 2011-ben voltam utoljára. Imádom az újdonságokat, imádok a természetben lenni, ráadásul minden a hugim kis családjával :-)))
 
Reggelire megettem a 3ek zabot 2 adag (BioTech IWZ) fehérjével az edzés után. Olyan éhes voltam, hogy amire eszembe jutott a fotó, már csak ennyi maradt belőle, pedig tele volt előtte a kis tálka.
 
 
Az ebéd ma az utazás miatt korábban volt: 150g pirított pulykafalat 50g csiperkegombával, 10g vöröshagymával, és 100g vegyes saláta hangyányi tökmag olajjal, fehér balzsamecettel, pár szem vegyes maggal.
 

 
És ugye 20-25 naponta töltőnap: ez nem nagy zabálást jelent, hanem adtam a szervezetemnek egy kis váratlan CH-ot itt a 26. napon: megettem két darab, két falatnyi muffint. Abból, amit M-nak sütöttem. Hatalmas örömmel reagált a szervezetem: nagyon hamar rendesen kipucolódtam :-)
 
Na szóval pakkom kész, hűtőtáskában a kajám szombat estig, kis hűtőtatyóban az uzsonnám, amit a buszon fogok megenni. Lesz nagy öröm majd biztosan a buszon a tonhal szagától! ;-)
 
Vacsora 150g hús lesz és párolt zöldség (150g).
 
Folyadék: eddig 1 liter.
 
Nem viszem a laptopomat, szabadságra küldöm egy kicsit a Boszit is, a blogot is.
 
Szép hétvégét kívánok mindenkinek! :-)
 
 

Motiváció

Fénykép: The Mind Unleashed
www.TheMindUnleashed.org

Korán van, jólesett volna még egy kis alvás. De ma délután elutazom, így egyszerűen nem kérdés, hogy reggel lemegy-e az edzés.
A vállam még mindig szenved, hagyom pihenni és keresek egy olyan edzést, ami mehet így is.
Hatalmas plusz, hogy nincs már kánikula.
Úgyhogy nincs más hátra: átlépem az agyam korlátait, megsimogatom és elküldöm még bóbiksolni az edzésről lebeszélni akaró kisördögöt, aztán hajrá!