2015. december 16., szerda

Szerda, Magyarország 60.


Lefordítva önmagamra: hit önmagamban. Abban, hogy lehetek az, aki vagyok, ...
Igen: hinnem kell önmagamban, ....
(Na, talán most.) Ha hiszek magamban, ha...

Itt feladtam. Műsor van a szomszédban. Most épp nem az "annyit ittam, hogy hányok", hanem a kiabálós... Nem tudok koncentrálni. Úgyhogy, mivel:


... gyorsan befejezem ezt a bejegyzést, bekapcsolok valami kellemes zenét és dudorászva rendet rakok, hogy aztán jó szájízzel mehessek aludni a szuperül lehűtött hálószobába.R: 2 vajas-paprikás kenyér, kávé
E: bableves (még anyutól), család kedvence (ez az étel legközelebb megér egy szép fotót, csak most persze sikerül a melegítés után beleborítanom a tányérba..., és a receptet is felteszem majd, mert egyszerű és nagyszerű)
V: ld. reggeli, plusz szalámi.

Mozgás: 5 km tempós séta.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Karácsonyi idézetA karácsony nem attól lesz tökéletes, hogy nincs porcica a szekrények mögött, tízféle sütit sütsz és halomban áll a fa alatt az ajándék. Nem lesz jobb az ünnep attól, ha beleszakadsz a házimunkába, hogy aztán az ünnepek alatt holtfáradt legyél! Sem attól, ha mártírként sütsz-főzöl-takarítasz-vásárolsz hetekig. A készülődés lehet az ünnep része. Lehet együtt készülődni és nem attól lesz tökéletes, hogy minden tökéletes, hanem attól, hogy együtt vagyunk.

Vida Ágnes


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha