2016. május 22., vasárnap

Szombat, vasárnap

Amikor ez a program szerveződött, még Németországban dolgoztam. Már megvolt a konkrét időpont, amikor elkezdtem dolgozni Mohácson. Időközben kiderült, hogy ez éppen az a hétvége, amikor Mohácson a Nepomuki ünnepségsorozat zajlik, ami a munkahelyemnek egy nagy bevételes és sűrű nap, ilyenkor mindenkit berendelnek dolgozni. Felfogtam, beletörődtem, hogy most nem megyek Orosháza mellé. Aztán pénteken a főnökasszonyom újrabeszélte a dolgot és mégis elengedtek. 

Aznap két műszakom volt, a második a zárós, hajnali 1-kor hazamehettem. Elaludni olyan fél 4 után tudtam, de órára keltem fél 7-kor, mert még semmit nem pakoltam össze. Nem részletezem: hulla fáradtan indultam, érkeztem, ott sem tudtam aludni, így fárasztó, de nagyon jó volt a hétvége.

Gyopárosfürdő. Csodaszép, csendes hely egy erdőszélen.








Jó társaság, isteni kaják...



... sok nevetés és hülyeség, no meg V. mennyei pálinkája...




... és mignon J-tól.


Esti program: városnéző kisvonattal Orosházán.

















Éjszakai program: szalonnasütés.




Rengeteget ettem és estig pálinkáztam. Ezer éve nem ittam alkoholt, nagyon finom volt, nem vittem túlzásba, nagyon jólesett.

Igazán senki nem aludt jól, van ilyen, vasárnap hol egyikőnk tűnt el egy kis sziesztára, hol másikunk dőlt le kicsit. Ebédre összeverődött a csapat. 



Utána egy közös kis sétára mentünk a Gyopáros tó körül.









Mindenkinek mindent itt is köszönök, M-nak külön köszönet mindazért, amit már személyen is elmondtam neki.

Nagyon jó volt kicsit máshol lenni, új dolgokat látni-tapasztalni, nem agyonszervezetten, hanem lazán eltölteni két napot csupa érdekes, jó emberrel; vendégnek lenni, jókat enni, jókat nevetni.

Köszönöm.


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha