2016. február 28., vasárnap

Vasarnap, Hartheim 22/11.

Itt volt I., az ejszakas, aki nekem Olga, mert orosz... Irto gyorsan eltelnek ezek az ejjelek. Becsukom este a szemem es a kovetkezo pillanatban megszolal az ebreszto... De nagyon jo, hogy o van, mar nem birnam total egyedul...

Reggel iszonyat sokat dolgoztam egyfolytaban kb 5.30-tol negyed 8-ig, hogy minden meglegyen. Fozes 2 napra, mosas, szokasos reggeli rutin... L-val is akadt reggel egy-ket extra, de aztan egesz nap nyugi volt. Delelott voltam vele kint, este Pinoval.Erdekes a sztorija annak, ahogy ide kerultem. Amit mondtak: a neni 89 eves, este 6-kor megy aludni, reggel i-kor kel. Keddenkent delutan 3 orat demenc klubban van, addig nekem szabi, vasarnaponkent delutan tancolni megy a baratnaval, nekem szabi. Nem pelenkas, onallo. A csalad maximalisan azon van, hogy az apolonak jo legyen. Utazas repulovel, amit a csalad fizet. Hartheim. Es a napidij.

Amikor aztan eloszor kijottem, azt hittem, nem arra a helyre jottem, amit megbeszeltunk. Mert hogy az elmondott dolgok valahogy renxesen nem stimmeltek. Vagyis annyi igen, hogy a neni 89 eves, Hartheimban el es a csalad is tamogato. Meg a penz oke.

Az elso par oraban tudtam: hazudtak. Es azota sok mas is kiderult, sok minden mast is latok. A hires film hires idezete itt igaz: mindenki hazudik.

Az elso harom hetemen a fonokeim is teljesen masok voltak. Most mintha kicsereltek volna oket. Nincs szabadido, mindent szerezzek be en, a gyogyszerezes szo szerint naponta valtozik...

Napok ota keszultem errol irni, de kulonoset megsem fogok. Itt tenyleg mindenki hazudik, az orrom elott, a szemembe. De nem mondok errol velemenyt. Az en lelkiismeretem tiszta. Nem hagyom belevonni magam a hazugsagokba, nekem ez nem megy. Megmondom a velemenyem oszinten /csak ha kerdezik/, ha ez masnak nem tetszik, nem az en dolgom. Szoval nem ragozom. A lenyeg: ez is hozzajarult a dontesemhez a tovabbiakrol, amirol elvileg holnap beszelunk a fonokasszonnyal.Motiváció (keto, LCHF)
272lbs (123.5kg) to 173lbs (78.4kgs) since August last year!

THIS is how you get ready for wedding pics. You might have seen this on Reddit this month.

"...no more than 25 carbs per day and eating at a calorie deficit 99% of the time... I've stuck to it the entire time, tracking everything I eat under a microscope, and now I've reached some kind of goal."

"I'm getting married on saturday, and boy am I glad that my wedding pictures won't look like I'm 35 and about to die an early death."