2013. június 21., péntek

Napi menü

Reggeli:
 
gyümölcssaláta (itt), 1 pohár almalé
 
 
Tízórai:
 
1 pohár káposztalé
 
Ebéd:
 
zöldség krémleves (itt), 2 szelet sajt

 
Délután: 1 alma, 2 szelet sajt

 
Uzsonna: saláta
 
 
Vacsora:
 

 
Folyadék: 3 liter

Bölcs

Még több inspiráló idézet, kép, videó és még sok egyéb...
itt: http://www.facebook.com/mikloskomaromifanpage

Vegyes vacsoratányér


 
 
Tojás saláta, tonhal, főtt brokkoli, pár szeletke sajt, kolbász.

Paleo reggelik itt.
Paleo snack itt.
Paleo ebédek itt.
Paleo vacsorák itt.
Paleo - bevezető hónap (tapasztalatok) itt.

Saláta



  • uborka
  • paprika
  • paradicsom
  • reszelt sárgarépa
  • saláta (kínai kel)
  • fehér balzsamecet
  • tökmagolaj
  • szezámmag
  • lenmag
Több saláta pl. itt, itt vagy a bal felső sarokban a keresőben rákeresve. :)

Bölcs

"Egy eseménynek addig van létjogosultsága az emlékeidben, míg le nem vonod a tanulságot belőle. Amíg meg nem fejted a "Miért történt ez velem?" titkát. Utána már nincs szükség rá. Polcra kell tenni, mint egy elolvasott könyvet, és többé nem kell foglalkozni vele."
 
Müller Péter
 
"Egy eseménynek addig van létjogosultsága az emlékeidben, míg le nem vonod a tanulságot belőle. Amíg meg nem fejted a "Miért történt ez velem?" titkát. Utána már nincs szükség rá. Polcra kell tenni, mint egy elolvasott könyvet, és többé nem kell foglalkozni vele." Müller Péter

Motiváció

"Igen, vannak nehezebb napok. Van, amikor úgy érzed, hogy egyszerűen nem megy tovább, és abba akarod hagyni az egészet ott, ahol most állsz. De ne tedd. Ilyenkor már a célegyenesben vagy, és az élet tesztel, hogy vajon mit csinálsz: feladod vagy tovább mész. Hiszel az egódnak vagy bízol magadban. Bízz magadban. Egyébként is: hiába mondanád bárkinek, senki sem értené meg. Senki sem tudna segíteni, csak te magadnak."
(Oravecz Nóra)
 
"Igen, vannak nehezebb napok. Van, amikor úgy érzed, hogy egyszerűen nem megy tovább, és abba akarod hagyni az egészet ott, ahol most állsz. De ne tedd. Ilyenkor már a célegyenesben vagy, és az élet tesztel, hogy vajon mit csinálsz: feladod vagy tovább mész. Hiszel az egódnak vagy bízol magadban. Bízz magadban. Egyébként is: hiába mondanád bárkinek, senki sem értené meg. Senki sem tudna segíteni, csak te magadnak." (Oravecz Nóra)