2012. november 26., hétfő

40/29. nap

Reggeli: 50 g kukoricapehely, tej.
 
Tízórai: 1 alma, 1 narancs, 20 g diákcsemege.
 
Ebéd: Kis húsleves tészta nélkül,
 
 
sült csirke, 2 ek krumplipüré, nagy adag (édesítős) káposztasaláta.

 
Uzsonna: Chiamisu (recept itt).

 
Motiváció itt.
 
Edzés: itt.

Vacsora: 1 adag fehérjeturmix.

Edzés

Asylum 4. kör 30/1. Speed and agility

Hát elkezdtem, újra. Belecsaptam a lecsóba, nem vártam dec. 1-jéig. Isteni volt ez az edzés újra, bár a 3. percben majd kiszakadt a tüdőm és azt hittem, betonból vannak a lábaim. Aztán belejöttem. Imádom Shaun T-t, egyszerűen hihetetlenül jó és motiváló edző, és már bizonyította, hogy ez az edzés nálam igencsak hatásos. A rengeteg in-and-outot is nagyon jól bírtam, remélem, az alsó szomszédom is :)

Megjegyzéses

 
Oké.
Volt gyomorrontás, lábadozás, ez és az.
A tervezett 40 napot így kissé elcsesztem elszúrtam, de hát mit sírjak rajta, visszacsinálni úgysem tudom.
 
Viszont eldöntöttem: nem várok december 1-jéig az Asylum 4. körével. Mert ez volt az az edzés, ami a nyáron (az étkezési terv kőkemény betartásával) a legnagyszerűbb eredményeket hozta mind minusz kilókban, mind minusz centikben, mind pl. a hasam zsírtalanodásában, tónusosabbá válásában.
 
(Asylum 3. kör végeredmény adatok  itt, kép itt.)
 
Tehát Asylum 4. kör kezdése: ma! :)
 
Addig is decemberben összeszedem az infókat, edzéstervet, kaja-javaslatokat az izmosításra vonatkozóan, és januárban indulhat az utam második fele: tónusosabbá tenni a testemet.

Recept: Chiamisu

Majdnem "szia, Misu" ;-)
Na szóval. Találtam reggel a hétvégi csomagomban egy agyonaszott, száradófélben lévő császárzsemlét. Ki nem dobom, hát mi legyen vele... Szörnyen hamis tiramisu jutott eszembe, és először kétségbeestem: se mascarpone vagy ilyesmi, a túró sajnos kilőve, mihez kezdjek akkor? Hűtő kinyit: van még laktózmentes natur joghurt! Juppi! és már meg is született a fejemben a megoldás.
 
Recept: Chiamisu

 
1 szikkadt (lapos, nyomoronc) császárzsemlét hosszúkás falatokra téptem. Egy réteget egy tál aljára tettem, leöntöttem 2-3 evőkanál (édesített) kávéval. Egy tálkában összekevertem fél pohár natur joghurtot 10 g chia maggal, egy csepp folyékony édesítőszerrel, állni hagytam. Majd a kávés zsemle tetejére egy réteg chiajogi került, arra ismét egy réteg zsemle, rá a kávé. Chiás joghurttal zárult a rétegezés. A süti tetejét megszórtam zsírszegény kakaóporral. (Kép, ha kész lesz.)

Motiváció

Mivel szombaton buliban voltam, és igencsak elszoktam az éjszakázástól, még ma is olyan vagyok, mint akit fejbe vágtak. Sajnos úgy is nézek ki, de jelen esetben ez most mellékes. :-)
 
Megvolt az ebéd, kreálok snacket is, az jó lesz uzsira vagy edzés utánra, ugyanis edzés lesz. Annak ellenére, hogy punyi vagyok, és annak ellenére, hogy begyulladt egy fogam gyökere. Annyira nem fáj, hogy fájdalomcsillapítót vegyek be, és amint tudok, megyek is vele orvoshoz.
 
Rám most nagyon nagy hatással van E. egy volt osztálytársam, akit évtizedek óta nem láttam, és az osztálytalálkozóra minusz 50 kilóval jött. Iszonyat nagy munka, őrült nagy eredmény. E. mesélte, hogy évekig napi másfél órát szobabiciklizett a kajára figyelés mellett, hát akkor én ma is kibírom azt a majdnem egy órácskát!
 
Rohan az idő, de még mindig van 7 hónap a bikiniszezonig. Azaz ez a 7 hónap szörnyen gyorsan el fog robogni, nem ülhetek a hátsómon, hogy ugyan, hiszen van MÉG 7 hónap. Már csak 7 hónap van vissza, és megígértem magamnak, hogy többé nem fogok feszengeni a strandon!
 
Ha lemegy az ebéd, jöhet az edzés! :)
 


 

Heti menüterv



Az utóbbi hetek kaotizmusából kiindulva ez tényleg csak terv.
A makrókat igyekszem begépelni, a hét felére már kiszámolva.

 
H
K
SZE
CS
P
SZO
V
R
KUKORICA-
PEHELY, TEJ
GRAPEFRUIT,
 TOJÁS,
PIRÍTÓS
KUKORICA-
PEHELY, TEJ
ZABKÁSA,
GYÜMÖLCS
ZABKÁSA
MANDULÁS
ZABKÁSA
GRAPEFRUIT,
LEKVÁROS-
MAGVAS
KENYÉR
TOJÁS
T
ALMA,
NARANCS, DIÁKCSEMEGE
RÉPA, SAJT,
 MANDULA,
MAZSOLA
MANDULA,
MAZSOLA
MÜZLISZELET,
ALMA
ALMA, KUKORICA-
PEHELY, TEJ
MOGYORÓ-
KRÉMES
 SZENDVICS
MANDULA,
 GYÜMÖLCS
E
HÚSLEVES,
 KRUMPLI-
PÜRÉ,
 SÜLT CSIRKE,
 SALÁTA
ZÖLDSÉGES
TÉSZTA,
KEKSZ SNACK
BANÁNTURMIX
 
ARILEPÉNY
TONHALAS TÉSZTA
FŰSZERES-
 CSIRKE,
ILLATOS
PILÁF
 
MINESTRONE, ARILEPÉNY
U
NATUR JOGHURT,
RÉPA
PUFI SNACK
ARILEPÉNY
SAJT, ALMA
ALMA-RÉPA
SALÁTA
TONHAL
SALÁTA
KEKSZ SNACK
V
FOGYIMORZSA
TURMIX
SÜLT HÚS,
SALÁTA
SÜLT HAL,
RIZS,
SALÁTA
FOKHAGYMÁS BRUSCHETTA
MINESTRONE,
SALÁTA
ZÖLDSÉGES
 SPAGETTI