2016. szeptember 5., hétfő

Ausztria 21/4.

I. fantasztikus no. Ma jol volt, sokat beszelgettunk, kockapokereztunk. Es nem fogjatok elhinni, mi I. eredeti foglalkozasa. Tanitono!

Etkezes:

Boldog vagyok, hogy van kaja. A reggelit en keszitem, ebedet H. foz es I., es eszek mindenbol. A vacsorat hol H. kesziti, hol en.

Van mindig tojas, vaj, szalami, zoldseg... Nem fotozok minden etelt, CH alapu itt is a kajam, van mosdo, mehetek barmikor, es eddig csak egyszer volt CH-sokk, de tuleltem.

I. receptjei erdekesek es hasznalhatok atvarialva. Ha itt kint nem is, de otthon felteszem majd oket a blogra.

Heti futas osszefoglalo (23. hét)

H: 14.78km
K: 3.34km
Sze: 2.67km
Cs: 9.22km
P: 2.86km
Szo: 7.89km
V: 6.28km
-------------------------
Osszesen: 47.04km
Hatravan: 648km

Pentek hajnalban utaztam ki Ausztriaba 3 hetre apolni. Eddig minden nap ki tudtam menni kicsit futni-gyalogolni. Es a haznak, ahol dolgozom, hatalmas udvara van, reggel es este, amig a neni alszik, ott szoktam meg futni.

Jol allok, napi 5.5km-rel sikerul ev vegeig a 2016km.

Ausztria 21/3.

Ejjjel csak egyszer keltem I-hez, 3-kor. Aztan fel 7-kor, magamtol. I. szerencsere jol alszik, reggel 7-kor beveszi az elso adag gyogyszert, aztan visszaalszik. Szabadon jarhatok-kelhetek az egesz rezidencian, kerdezes nelkul mindent hasznalhatok. Amig I. alszik meg reggel, setalok, eszek, fotozok, olvasok, nezelodok, kavet fozok. Nyugi van. 9-re atjon H. is.I. muvesz. A muterme szuper hangulatos. Reggel omlik be a felkelo nap a tetoablakokon.
Delutan megint kimehettem. Iszonyatos hoseg volt, de en csak ugy szaguldottam. Csak par foto erejeig alltam meg.
Delutan kockapokereztunk, mint tegnapelott is. Persze csak egy gorog frappe utan, amit mindig I. keszit.Az ejjel nyugodtan telt.

Meg 17 nap.