2018. október 21., vasárnap

Összefoglaló: 42. hét

Összefoglalók 1-32. hét itt
33. hét itt
34. hét itt
35. hét itt
36. hét itt
37. hét itt
38. hét itt
39. hét itt
40. hét itt
41. hét itt

Hétfőn már nagyon vártam az indulást az Őrségbe.


Kedden még dolgoztam.


Este gyorsan bepakoltam, és szerdán végre eljött az indulás napja. Őriszentpéter.



Csütörtök: kirándulás Sümegre.



Péntek: Göcsej, Zalaegerszeg, Ispánk.



Szombat: Ausztria, Schöckl




Vasárnap: Velemér...


... és tavak, túrák.


Habár figyelnem kellene, hogyan változik a súlyom, jó ideje nem foglalkozom vele. Viszont kíváncsiságból kivételesen megmértem magam a nyaralás előtt: 63kg, és a nyaralás után: 62.8kg. Aki rendszeresen olvas, tudja, hogy 3 hónapja egyik pillanatról a másikra megváltozott a gyomrom, az emésztésem. Mára a folyamatos, iszonyatos hányinger enyhült, az állandó ételundor is csökkent, az emésztésem maradt botrányos, azaz szinte semennyire nem működik. Három hónapja szinte csak a húslevest tudtam megenni, azt sem mindig. A nyaralás alatt is inkább levesek mentek, és ha hiszitek, ha nem, amit még le tudtam tuszkolni, az a csoki, a nutellás zsömle és némi tészta. Ezektől a július 14. előtti pár évemben kegyetlen hasmarsom volt, most ettől sem történik semmi. Ráadásul -ha csak 20 dekát is, de- fogytam is.

Ez a két kép szépen láttatja, hogy úgy külsőleg semmi bajom (alkatra sem).


Ezen a képen pedig jól látszik a lufiság, és ez még csak egy fél lufi: az alhasam előredomborodik (júli 14. óta folyamatosan), sokszor csatlakozik hozzá a gyomrom is. Függetlenül attól, ettem-e, ittam-e, reggel van vagy este, egyszer csak meglufisodom. Ilyenkor, ha lenézek, nem látom a lábfejemet sem.


Még mindig nem foglalkozom különösebben a dologgal, mert a véreredményre még mindig várni kell, és igaz, hogy nagyon minimális, de van némi kis javulás. Eddig voltak a rossz napok és a nagyon rosszak, mostanában már előfordul, hogy egészen jól vagyok.

Heti haladás: 46km, idei eddigi összes: 1460km. :)

Frissítés, kábé egy óra múlva: Ja: nem. Mármint a mozgás. Mert ezek a múlt heti adatok. Hihi.Szóval az eheti haladás 35km, idén eddig 1495km.