2018. október 7., vasárnap

Összefoglaló: 40. hét

Összefoglalók 1-32. hét itt
33. hét itt
34. hét itt
35. hét itt
36. hét itt
37. hét itt
38. hét itt
39. hét itt
Ez a hét is gyorsan elszaladt. Intenzív volt, mint mostanában mindig. Nap mint nap sokat tanulok a magánéletemben is, a munkám kapcsán szintén. A gyerekektől is, a munkatársaimtól is. A suliban a szerda a leghúzósabb napom. A mostani amiatt is nehéz volt, hogy megint belefutottam olyasmibe, amit nem tudok megoldani. Nem kerültem magam alá, csupán kimerültségig elfáradtam. Az egyik kolleganőmmel ott maradtam az óráim után beszélgetni. Amiket mondott, mesélt, az nekem felért egy minimum egy éves pszichoterápiával. Ezért is csak hálás lehetek, habár ez a 16. munkahelyem, és az eddigieken is bőven volt mit tanulnom, itt valahogy minden mintha magától történne, kérnem sem kell. Nem tudom ezt pontosan megfogalmazni, hiszen eddig is volt, ahol szerettem dolgozni, de ez most itt más, egyértelműen pozitív értelemben. Nagyon jó érzés.

Az egészségem változatlan. Alhasi állandó fájdalom, hányinger, szédülés, étvágy és emésztés nulla. A heteimet úgy alakítom, hogy hétvégén legyen egy nap, amikor otthon vagyok, kénytelen vagyok hashajtani... De megint csak nem ragozom, most ez van.

A séta-futika maradt. Heti haladás: 47km, eddigi idei összes: 1414km.

5 megjegyzés:

 1. És ha ez a keto mellékhatása? Úgy értem évek óta így étkeztél, lehet besokallt a szervezeted. ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az első konzultáción beszéltem erről a gasztrodokival, szerinte nem.

   Törlés
  2. Én is rögtön erre gondoltam. Ne haragudj, de szerintem nem egészséges ahogy étkezel. Évek óta gyümölcs, zöldség, rostok nélkül. De nem bántásból írom 🙂 a kezdetektől követem a naplódat és a régi recepteket nagyon szerettem.
   Remélem mielőbb valami gyógymódot találnak az állapotodra.

   Törlés
  3. Andi, én is gondoltam erre, ezért kérdeztem meg az orvostól rögtön az elején. :) Egyébként "fura", de ahány orvosnál voltam eddig (és ez nem kevés), mindegyik (!) lelki okra kérdezett rá. Úgyhogy dolgozom az ügyön ezen a vonalon is.

   Törlés
 2. Tímea, baranyában jó kis termálvizek, gyógyvizek vannak.
  Ülőfürdő, ivókúra? Orvosi javaslatra?

  Nálam bevált egy fürdőkúra anno.
  Jobbulást kívánok :)

  VálaszTörlés