2015. július 17., péntek

Hosszú nap...

A "Nagy Csapattal" Orfűn voltunk nyaralni. A negyedik napon P. lázas lett, hányt, nála ez veszélyes, így megszakítottuk a nyaralást és azonnal Mohácsra, az orvoshoz mentünk.

Estére M. is belázasodott. 

Újabb egyeztetések, tanács kérés a húgomtól, gyógyszer beszerzés, borogatás, éjfélkor és hajnali 3-kor vércukor-, óránként lázmérés. Nagy segítség G-tól gyógyszer beszerzésben és lelki támogatásban is, a húgomtól a pontos utasításokkal.

Reggelre sokkal jobb volt a helyzet, de még mindig nem voltak utaztathatók a prüntyők. De a gyerekek estére végre jól voltak, Milu mai egész napos hőemelkedése is normalizálódott, így -az eredeti tervhez képest kicsi csúszással- elvittem őket Hőgyészre, ahol Nagyinál és Dédinél nyaralnak tovább. Egyelőre diétázva és az orvos utasításait betartva, de legalább már jó közérzettel. Kapásból egymás szavába vágva sorolták az élményeiket, legrészletesebben a barlangtúráról meséltek, mutogatva az ott szerzett kisebb-nagyobb kék-zöld foltokat és az ott készült fotókat. Holnap pihenek (piac reggel, összepakolás, mosás, takarítás...), mert hétfőn hajnalban újra utazom, vár Ausztria és E.