2014. április 16., szerda

Út a cél felé / 23-24. nap

Kedden reggel, az első itthoni napomon, kora reggel felhúztam a futócipőmet és minden előzetes terv nélkül elindultam futni. Eszement jó volt, 6 km-en keresztül csak futni és futni :-) (Itt írtam róla bővebben.)

Aztán jöhetett a reggeli: 50g zabkása (mostanában csak leöntöm a zabot forróvízzel, kis időre lefedem, és már eszem is), 1 adag fehérjepor, fahéj, 1 banán és kávé.

 Tízórai: 150g tonhal, 150g zöldség, 3 pufi rizs.
 Majd elmentem bevásárolni.
Megsütöttem a húst egész hétre, három napit bedobozoltam, a többit (mérve, adagonként) lefagyasztottam.
Az ebéd 150g sült csirke volt, 150g grill zöldséggel és 3 pufi rizzsel.

Uzsonna: 125g laktózmentes túró, 80g laktózmentes joghurt, 1 adag fehérjepor.

Délután mindent 3 napra bedobozoltam, szokás szerint kis színes cetlikkel megjelölve, mikor melyik dobozt kell kinyitni.
 Vacsora: 2 tojás, 2 tojásfehérje, 70g saláta kis tökmagolajjal.


Szerdán, azaz ma nem reggel edzettem, mert ha szerda, akkor Mohácson piac, és ilyenkor fillérekért lehet beszerezni a zöldéget, ami ráadásul házi és friss. Így jöhetett a reggeli, 50g zabkása a fehérjeporral, fahéj, 1 banán, kávé.


Aztán jöhetett a piac. Szépen megpakolt kosárral értem haza :-)Tízóraira csak előkaptam az előre dobozolt tonhalat, rizst, brokkolit.


Kicsit dekoráltam, ez lett az ajtódísz.


Ebéd: 150g sült csirke, 30g barna rizs, 100g spenót, 50g grill zöldség.Ebéd előtt volt az edzés, módosított edzésterv alapján, Les Mills Pump 1. nap, Pump challenge.

Uzsonna: 125g laktózmentes túró, 80g laktózmentes joghurt, 1 adag fehérjepor.


Vacsora: 150g spenót, 2 tojás, 2 tojásfehérje.


Este még éhes voltam, ettem pár szelet házi sonkát és egy kis tormát.

(A szerdai: 1592 kcal, 189g F, 112g CH, 48g zsír.)

(A módosított edzéstervről majd holnap, ma nincs energiám többet írni.)

Motiváció"Az akarat és az álmodozás nem ugyanaz. Az, hogy mit szeretnél, és mi az, amit annyira akarsz, hogy tegyél is élte hogy valóra váljon, nagyon messze áll egymástól. Én is szeretnék vezérigazgató milliárdos lenni, de ábrándozni édeskevés. Tenni kell érte." itt