2014. március 27., csütörtök

Út a cél felé 4. nap

1. nap itt
2. nap itt

3. nap itt
Heti edzésterv itt
Heti étkezési terv itt
Facebook oldal itt



Dönthettem volna úgy, hogy nem kelek fel fél 6-kor, hiszen szabin vagyok, és különben is megérdemlem. Dönthettem volna úgy is, hogy nem csinálom meg a mai napra tervezett edzést, hiszen senki nem kéri számon rajtam. De van egy célom: szeretném magam igazán jól érezni a bőrömben, szeretném, ha a tükörből egy még csinosabb boszi mosolyogna vissza rám. Ehhez pedig feltétlenül szükséges, hogy a heti, napi kaja meg legyen tervezve, megtörténjen hozzá a bevásárlás, készen legyen a főzés és a napi elemózsia kézközelben legyen. És az izmok sem fognak éjjel, a legszebb álmaim közepette csak úgy felvándorolni rám, ezért bizony tenni kell. A változás fejben kezdődik. Mert kell egy nagyon határozott döntés, aztán kell, hogy fegyelmezetten tartsuk magunkat hozzá és megtegyünk MINDEN tőlünk telhetőt. Nekem fontos a célom. Van olyan fontos, hogy ma is, amikor megtehettem volna, hogy inkább lustálkodok, felkeltem és megcsináltam a tervezett edzést. 

Edzés: 30 perc aerob, aztán kar.



Mivel mára is akadt program, már tegnap este összekészítettem a mai menüt, minden csomagolva, dobozolva, mert sokat leszek úton és ilyenkor nagyszerű, hogy csak be kell nyúlnom a táskába a kajáért az adott időpontban.


A minap a postán ért a tízórai, nem estem kétségbe: kivettem a tatyómból a zöld turmixomat és megittam. Voltak furcsálló pillantások, de nem foglalkoztam vele. Illik? Nem illik? Ha cukorbeteg lennék, az életem is múlhatna azon, hogy megeszem-e az előírt ételt, édes mindegy, hogy postán vagyok-e, moziban vagy az állatkertben. És minden csoda három napig tart, tutira biztos vagyok benne, hogy senki nem emlékszik már arra, hogy egy csaj evett a postán...

Tú in van: edzés előtt elindítottam a mosógépet, amire végzett, én is készen voltam az edzéssel ;-)

Reggeli: szendvics, kávé


Tízórai: 1 alma

Délelőtt házimunka volt és rohangálás-ügyintézet-szemészet a városban. Rendesen elment az idő, amiére hazaértem ebédelni.

Ebéd: tegnapi maradék, saláta tökmagolajjal.



Majd újra házimunka. Vasalás, közben fim: A békés harcos útja. Elgondolkodtató film rendesen...


Uzsonna: marék kesu és mandula, 4 karika kolbász.

Majd kipakoltam és átrendeztem a kamrát.

Vacsora: szendvics, kávé.

Folyadék: 2 liter víz.

Motiváció