2015. február 17., kedd

Kedd (Mo. 14/2.)



R: kolbászos-sajtos rántotta
E: sült hús, krumpli, csalamádé

Délután pszicho megbeszélés. Ma is érdekes volt, megint tanultam új dolgokat magamról, tanultam technikákat is és a sok fejcsóválás mellett megnyugtató volt, hogy az állapotomban teljesen normális, ha magam alatt vagyok és az is, ha ez még rosszabbodik. Sőt felfogtam, amit a doktornő is és a húgom is már hónapok óta szajkóz nekem: dönteni kell. Mert egyedül rajtam múlik, meddig leszek még ebben a stagnáló állapotban. Tudtam, értettem én eddig is, de most fel is fogtam. Volt szó stresszkezelési technikáról és arról, hogyan lehet nem belemenni játszmákba. És még felelősségről és csomó minden másról. Hétfőn kell mennem újra.

Aztán vacilláltam, hazamenjek-e vagy a városba. Ugyanis ma van a Busójárás utolsó napja, a koporsóégetés. És pont annak az időpontjában értem vissza Pécsről. Tanulok dönteni, így bementem és lefotóztam: eltemettük a telet.






V: sült mangalica szalonna. (Habár az evéshez mostanában nem sok kedvem van, ez egy olyan étel, ami most nálam mindent visz. Hihetetlenül finom, nagyon sós, és én azt nagyon szeretem. Az illata is olyan isteni, hogy légfrissítőből, ha használnék, csak ilyen illatút vennék.)

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Bölcs


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha