2016. október 6., csütörtök

Szerda, csütörtök

Szerda


R: 2 vajas-paprikás kenyér, keto kávé
E: cékla, rántotta, sült sonka, sajt
V: sajt, saláta

Mozgás: 10 km

A nap végén kíváncsiságból megnéztem, hogy ettem:




Csütörtök


R: 1 vajas-paprikás kenyér, keto kávé
E: rántotta, répa, sajt
V: rántotta, 1 vajas kenyér, sajt

Mozgás: 4 km



Magyar autópálya matrica online megvásárolva, GPS kölcsönkérve (útvonal fejben elraktározva), kocsi megtankolva, szállás H-dal megbeszélve, mini ajándék H-nak, M-éknak, G-éknek megvéve, szombat hajnalban startol az 1000 km-es "kalandtúra". És már készülök a jövő hétre, és fejben a 21-ére (valószínű, hogy ekkor megyek dolgozni egy új helyre Ausztriába).

És ma vettem egy 500 Ft-os sorsjegyet és nyertem 1000 Ft-ot. :)


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Csak egy kép (?)

Rengeteg tapasztalat kellett ahhoz, hogy örülni tudjak annak, amit ezen a képen látok. Látszólag ez egy kis reggeli, kávé, kenyér. Ám több is van itt, amiért hálás lehetek: fedél van a fejem felett. Van konyhám, ahol van áram, amivel megsüthettem azt a kenyeret, ami jó nekem. Volt pénzem, amiből megvehettem az alapanyagokat és most került bele kókuszliszt is, amit A. küldött. Anyu is itt van a képen, az ő kertjéből való a paprika. A kávéban benne van H. kedvessége, tőle kaptam Sitzendorfban. A bögrében S., volt munkaadóm figyelmessége, egyik szülinapomra ajándékozta Knittelfeldben. A papírtányért K-től kaptam. Langyosak a radiátorok, tehát ma sem fogok fázni és ki fogom tudni fizetni a fűtésszámlát. 
Sokszor egyértelműnek vesszük bizonyos dolgok létezését. És csak akkor döbbenünk rá, hogy semmi nem egyértelmű, amikor érezzük a hiányát. Ekkor jövünk rá, milyen jó nekünk, ha telik reggelire, ha nem kell a parkolóban, az autóban éjszakázni, ha nem kell fázni, ha mosolyogni tudunk egy hűvös, nyirkos, szürke őszi reggelen is.
Köszönöm!


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Motiváció


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha