2014. október 25., szombat

Szombat (Ausztria 14/13.)



Utolsó előtti nap a két hétből. Ez mindig húzós, takarítás- és főzéshegyek, bepakolás, mellette a napi rutin. 

Még mindig iszonyatosan nehezen alszom el, szó szerint órákig nézem a plafont fáradt testtel, de teljesen éber tudattal. Aztán, ha elalszom, már nincs gond, reggel vekkerre ébredek. Ahogy telnek itt kint a napok, egyre fáradtabban...

Ma a reggeli után átmentem a billába, beváltani a szülinapomra kapott 10%-os bónt. Igazából nem sok dolog van, amit onnan megehetek, tárgyak meg gagyik voltak vagy műanyagok, így mit vesz a boszi? Hát avokádót :)

Aztán nekiestem a házimunkának. A kinti második hét vége felé már szó szerint lyukas és sebes a kezem a mosogatástól, egyebektől, nem bírom a kémiai szereket. És kitágulnak a pórusaim, és totál száraz lesz a kézbőröm. Talán kenni kellene valamivel? Vagy kesztyűben tenni-venni, de az nem megy.


Lóhalálában telt a délelőtt, kicsit csúszott is az ebéd. A pihenő alatt aztán pakoltam, majd utána kitakarítottam itt fent.

Napok óta zsibbadnak a térdeim és az állam. És ma már néha az orrom is meg a tarkóm... Nemhogy jobban lennék...

Délután aztán a szokásos rutin szerint sétálni mentünk. Mivel előtte takarítottam, melegem volt. A nap gyönyörűen sütött be az ablakon, így elindultam egy szál rövid ujjúban. Mákom volt, hogy a kis vékony szabadidő kardimat a derekamra kötöttem, mert már a ház előtt felhúztam, hiszen hideg volt, majd megfagytam... Hiába, nincs már nyár, és jó volna végre legalább ilyen apró dolgokra koncentrálnom, mert a végén egyszer még odafagyok valahova...



A Red Bull Ringen, itt a szomszédban, repülőnapok vannak a hétvégén. Elcsíptem egy gépet :)









Gyorsan eltelt ez a nap, melósan, kihagytam az edzést.

De ma is jókat ettem :)


R: ránotta sonkával.
E: avokádó saláta.
V: currys csirke, zöldség.

Holnap még egy nap. Takarítás lent, napi rutin. a maradék kint lévő dolgaim bepakolása. 

Iszonyatosan gyorsan megy az idő. Még kétszer jövök vissza az idén és karácsony...

Facebook oldal: Boszorkánykonyha