2014. december 19., péntek

Péntek (Ausztria 14/12.)




R: rántotta (1 tojás, 1 sz. sonka, 1 ek vaj), avokádó
E: kurkumás-zöldséges csirke, saláta
V: rántotta (2 tojás, 2 sz. sonka, 1 tk sertészsír), sült kolbász, saláta

Edzés reggel: láb-mell-tricepsz

Délután bevásárlás, ami 10 perc volt kereken. Igaz, hogy két nagyon nehéz szatyorral, de megtoldottam 20 perc sétával. Kell a levegő.











Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Motiváció


Az életemben jelenleg nincs sok állandó dolog. Folyamatosan költözöm, a munkahelyem bizonytalan, az állapotom hullámzó és leginkább lefelé tart. Fogalmam nincs, ki vagyok, leginkább egy amnéziás nő jut magamról eszembe, aki céltalanul bolyong az utcákon és próbálja kitalálni, ki volt ő egykor, kicsoda most.

Amit biztosan tudok: négy éve kitűztem célul, hogy megszabadulok a túlsúlyomtól. Sikerült. A következő cél az volt, hogy megtaláljam azt az étkezési formát, amivel jól tudok létezni. Ez is sikerült. Egyetlen dolog van még hátra: az izmosabb, tónusosabb körvonalak.

Bármi történjék is, bárhogy érezzem is magam, a mozgás, az edzés az, ami biztos pont a bolyongásomban. Ezt sosem felejtem el, mert olyan nekem, mint a levegő.

Tegnap este megint sokára és sírva aludtam el. Emberből vagyok, akadnak gondjaim, de ma reggel sem volt kérdés, hogy megcsinálom-e a napi mozgás adagot. Először lecseréltem az ágyneműt, mert ma nagymosás lesz, aztán jöhettek a súlyzóim. És nem hagytam abba, pedig fájt, csak amikor végeztem.


Nem szeretnék fitnesz modell lenni. Azért használom a képeiket motivációnak, mert jó példák arra, hogy az emberi test képes máshogy, jobban kinézni. Hogy a befektetett munkának megvan az eredménye. Hogy nem kell feltétlenül abban a hitben leledzeni, hogy a női test úszógumikkal természetes. Nem versenyre készülök, csupán szeretném kihozni magamból a legjobbat, még otthoni edzés-körülmények között is.




És minden egyes mozgás után gondolatban megveregetem a vállamat. Gondolatok, állapotok jöhetnek-mehetnek, de legalább ez biztos, legalább ennyi, amit biztosan megtehetek önmagamért. 

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Bölcs


Facebook oldal: Boszorkánykonyha