2021. május 16., vasárnap

12 hét bélflóra támogató étrend után

- Még egy hét, aztán megyek kontrollra.
- Készült egy labor. Egész szép, van néhány kisebb eltérés az értékekben, de mivel a Tubanis befolyásolja a labort, laikusként nem tudom kielemezni. Átküldtem a doktornőnek, akinél novemberben kezdtem a kivizsgálást, ő azt írta, hogy szedjek továbbra is D-vitamint, és méregessem az éhhomi cukromat (a laborkor 3.1 volt). Néha megmérem, az érték mindig 4.8 és 5.2 között van (a mai 4.9), a fene se bökdösi magát folyamatosan.
- Mivel közeleg a kontroll, készítettem egy kis "kimutatást" a profnak. 
A lényeg:
74 napból:
-- 32 napot mensiztem
-- 59 napot görcsöltem
-- de volt 15 fájdalommentes napom.
80% görcsölés, 20% fájdalommentes... Mondjuk a március előtti 100%-os görcsnapokhoz képest én ezt rendesen pozitív változásnak tekintem. Csak még mindig nem megoldás.
- Tartom az étrendet, bár lassan inkább nem ennék, mintsem folyamatosan toljam a zöldségeket... Próbálok beletenni a menükbe nem ideális, de legalább számomra ehető, élvezetes ételt, pl. a reggelibe. De így is marad a nap hátralévő részére a saláta, a zöldség...
- A mozgás az alacsony energiaszint miatt a héten pl. nem jött össze, mini séta és ennyi. Tudom, hogy nagyon kellene, és nem kifogásokat gyártok, van, hogy egyszerűen nem megy.
- A Tubanis mellékhatásai közül a hasmenés (egyre kevésbé) és a szorulás (egyre gyakrabban) váltakozása az egyik legrosszabb, a másik a folyamatos mellfeszülés és fájdalom. Az, hogy hízok, sem kellemes, de ideiglenes állapotként elfogadható (és az legalább nem fáj).


1. hét összegzés itt
2 hét bélflóra támogató étrend után itt
3 hét bélflóra támogató étrend után itt
4 hét bélflóra támogató étrend után itt
5 hét bélflóra támogató étrend után itt
6 hét bélflóra támogató étrend után itt
7 hét bélflóra támogató étrend után itt
8 hét bélflóra támogató étrend után itt
9 hét bélflóra támogató étrend után itt
10 hét bélflóra támogató étrend után itt
11 hét bélflóra támogató étrend után itt

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha