2018. április 14., szombat

75. nap

Röviden:
(bővebben így sorban)

Anyuéknál.

Képek.

Csomag anyutól és bevásárlás.

Hasra ütős étkezés (megy ez), napi menü, mozgás.Ha anyuékhoz megyek, az előtte megkapott lista alapján bevásárolok anyuéknak. Ma egyben megvettem néhány dolgot magamnak is. Olíva, almaecet. A balkonládányi és vágott petrezselymet és snidlinget anyu csomagolta, meg kaptam egy ebédre való oldalast is.


Ma annyi volt tervben az étkezésben, hogy -mivel korán indulok- anyuéknál lesz a reggeli. Vittem a kenyeremet, a többi van ott is, a szokásosat ettem.

Tudtam, hogy sült oldalas lesz az ebéd és valami leves, az tökéletes.

Azt is tudtam, hogy ez így kevés, így amikor hazajöttem, ettem egy fehérje szeletet (18g CH).

Aztán totális kíváncsiságból megnéztem a kalóriabázison, mit mutat így a mai kaja:


Csodásan be lehet lőni egy kis keto tapasztalattal látatlanban is a makrókat, ha valaki amúgy számolja a napi bevitelét. (Ez 1700 kcal.)


Nálam nem cél x kiló elérése, nem cél napi szinten makrókat számolni, nem cél napi x kalória fogyasztása. Nem cél ketózisban lenni (viszont ez az az étkezés, amivel jól érzi magát a szervezetem, ami nem okoz panaszokat, amivel jól vagyok). Amit szeretnék: jól érezni magam a bőrömben, azt az alakot látni a tükörben, amit elképzeltem magamnak (ebben sem esem túlzásokba). Jó úton haladok, érzem, látom. (A heti összegzésben tervezek majd még a képről írni.)

R: 2 vajas-paprikás-sós kenyér, keto kávé
E: zöldségleves, sült oldalas, mini káposzta saláta, 1 fehérje szelet

Mozgás: 3 km

Így...