2021. március 3., szerda

Pótdobozolás


Hétfőn dobozoltam 4 napra. Pontosabban nem sikerült mindent bedobozolni, mert akkora adag salátákat kell ennem, ami nem fér bel a megszokott műanyagjaimba. Mára ürült ki annyi, hogy a maradék vacsorákat ki tudjam adagolni. A mai vacsi a tányérban (alig fért rá, jó púpos volt), a következők a dobozkákban.

Kontroll

Voltam dr Koppánnál a pozitív endometriózis MR-leletemmel. Ha fiatalabb lennék (46 vagyok), megműtenének. Kaptam egy 3 hónapos hormon gyógyszer (Tubanis) kúrát, ha viszont ez sem használ, akkor valószínű műtét. Rettenetesen tartok ettől a kúrától, irtóztató mellékhatási vannak... Pedig a mostaninál rosszabbul, gyengébben lenni már nem tudok. És szedjek fájdalomcsillapítót, kombinálva a diclofenacot az ibuprofennel. Rákérdeztem az étrendre is. Tanács: folytassam, amit csinálok, a koffein néha megengedett a doki szerint, a többi nem. Nyúl leszek húsvétra ettől a rengeteg salátától... Én leszek a húsvéti nyúl? ... Ha marad addigra energiám, segítek neki befesteni a tojásokat...

Lélegezz

Tegnap írtam, hogy sikerült korábbi időpontot vadásznom a nőgyógyászati kontrollra pozitív endometriózis MR-lelettel. Nem izgulok túlságosan (ja..., nem...), a fájdalom ma 10/8-as, de egyelőre halogatom a gyógyszert, mert valószínű, hogy vezetnem kell.

Felvettem a "motivációs" pólómat és igyekszem tudatosan lassítani a légzésemet. Mert most is ez minden, amit tehetek.