2012. szeptember 4., kedd

Motiváció

Reggelre:





Ti szeditek?

Vacsora

Karfiol leves, saláta.

Természetes zsírégető!

A szívem és egyéb belső részeim mesterséges megterhelése helyett (ld. termogenetikus és egyéb zsírégető tabletták) a testedzést választottam, aminek ugyanaz a hatása, mint a zsírégetőnek, csak szerek nélkül:
 

Mai 2. edzés: INSANITY: PURE CARDIO !!!

 
Jaj, isteni volt!! Tényleg pure volt és tényleg totál kardio! :)))

Uzsonna

Natur joghurt, barack.
Szívem szerint meggyel ettem volna, de mivel van itthon barack, házi, nem szeretném kidobni, inkább az lett.

Plusz a folyadék :)

Heti menüterv itt.

Döntés, álmodozás, megvalósítás

Ugye dübörgök itt magamban jó ideje, hogy milyen szuper volt az Insanity, mennyire megtanultam átlépni a saját határaimat, hogy Shaun milyen szuper edző, és hogy hiányzik az Insy terhelés meg Shaun. Igazából az Asylum 2-t várom (nagyon, nagyon-nagyon, rettenetesen, annyira, hogy ha most hozzájutnék, azon nyomban lenyomnám az első adagot). De mivel még nincs, a 3. kör Asylum után nem akartam (ja, nem hát...) nekiállni negyedszer, így jött a LMP (Les Mills Pump). Ebben az edzésben van egy Walk nevezetű rész, ami mint kiderült, gyors séta leginkább, de voltam már gyors sétán, volt, hogy tapostam ez idő alatt, és legutóbb az Insanityből és az Asylumból megismert kardio dolgokat csináltam zenére, magamtól. És akkor villant fel a gondolat: mi lenne, ha kombinálnám a 3 edzést. Aztán ma reggel rájöttem: a LMP-hoz az Insanity kell. El is döntöttem, hogy ha hazajövök a munkából, kidolgozom a részleteket. Aztán rágugliztam egy Insanity-LMP hybrid edzéstervre, és megtaláltam! Létezik! Így hát mától aszerint folytatom.
 




 
 
 
Nem könnyű edzés a LMP, de valahogy kevés. Talán, ha ezzel kezdek anno januárban, akkor elég úgy, ahogy az edzéstervben szerepel. De egy kör Insanity és a 3 kör Asylum után kevés. Na ja, neveztek már Mad Max Timinek, meg Duracellnek is, és hát én büszke vagyok arra, hogy edzek, és arra is, hogy alakulok :)

Ebéd

Babsaláta


 
A tegnapi babsaláta másik fele (recept itt) volt ma az ebéd, vegyes salátaágyon, mindenféle külön fűszerezéstől mentesen. Délelőtt 1 liter teát sikerült innom, majd estig behozom :)

Reggeli és tízórai

Reggeli



Tojás lett volna, de mostanában rosszul vagyok a szagától, így 50 g kukoricapelyhet ettem tejjel. Plusz 2 pohár víz.
 
Tízórai

 
 
1 alma és 2 sárgarépa lereszelve, már tegnap este előkészítettem és bedobozoltam.
És viszem a liter teát és a liter vizet délelőttre. :)
 
Mai edzés megvolt, itt olvasható.
 
Heti étkezési terv itt.

Mai edzés: Les Mills Pump 10-11.

(Naptár szeinti 10-11. nap, nálam 5. nap.)

És elkaptam! Át kellett mennem a terasz másik végébe, de onnan látszik :)

 

Pump challenge, Hard core abs + Flow


A Pump challeng-et most már végig tudtam csinálni. A tricepsz résznél nagyon szerettem volna anyázni és ordítani, de az energiáimat egyelőre éeköti, hogy normálisan végig tudjak hajlítgatni-emelgetni :)
 
A Hard core abs nekem még mindig könnyűnek tűnik, főleg az első része. Érzem persze, de semmi extra. Annak mindenesetre örülök, hogy gyakran beépített edzésrész a has és nem kell külön tervezni hozzá hasazást.
 
A Flow délutánra marad, 20 perc nyújtás. Utálok kapkodni és rohanni, a délutánba-estébe meg bepréselem a 20 percet.
 
Eddigi eredmények lilára klikkelve.
Les Mills Pump 1. hét összefoglalója itt.
 
Következő "eredményhirdetés" holnap reggel :)