2018. április 11., szerda

72. nap

Hosszú munkanap volt. Egy óra szünettel délután 1-kor, akkor meg a 2-kor kezdődő szakkörre készültem és adminisztráltam. És ettem. A tegnap dobozoltat. Munka közben. A szendvics volt a reggeli (szintén munka közben), a többi az ebéd.

Amióta elhoztam a szervizből (múlt héten) a(z útminőség miatt) javíttatott autómat, csak odafelé járok a megszokott útvonalon dolgozni, hazafelé kerülök. Azért, mert bár 6 km-rel hosszabb arra, az út 99%-kal (!!!) jobb.

Iszonyúan meleg volt ma, kint 24 fok, a kocsiban vagy 50. Amikor hazaértem, megint csak pihegtem, huzatot csináltam, és csak ültem. Tuningoltam magam a súlyzós edzésre. Tudtam, hogy megcsinálom, de irtó melegem volt, kicsit le kellett hűtsem magam.

Ettől a héttől heti 3 súlyzós edzés a minimum. Mert korábban is bevált, mert szépen lehet vele fejlődni, mert illik a keto étkezéshez, mert szeretem. 

Csodásan tartom magam a "tervemhez", ilyenkor nagyon büszke vagyok magamra. 

Az étkek csak ránézésre tűnnek kevésnek, a ketoban kicsit eltér minden a "hétköznapi megszokottól". A mai étek 1400 kcal, 85g fehérje, 14g CH, 106g zsír. És nem vagyok hüle, ha éhes lennék, ennék még. De nem vagyok egyelőre, sőt a 2. étkezés leginkább alig fér belém.

Ma jellemzést írtak a nagyok a suliban, többen rólam. Ez alapján (is) elégedett lehetek magammal, mind külcsín, mind belbecs tekintetében. Ami feltűnt: mindenkinél szerepelt, hogy a testalkatom vékony (😃), alig van ráncom, szép a lábam (😀), és hogy szeretem a kávét.

Ma reggel rápattantam a mérlegre és nem hittem a szememnek, jó értelemben. Háromszor is újra mértem, de ugyanazt mutatta. Ugyanazt, amit magamon is érzek-látok: nagyon-nagyon lassan, de laposodik a hasam, és nagyon-nagyon lassan, de csökken a plötyiség. 

Étek: ld. tegnap, plusz 1 fehérjeital

Mozgás:
- Pahla 5. hét/1. gyakorlatsor szerda (5 és 10 kilós súlyokkal)
- 6 km






Így...